![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| קניה רכבים ואביזרים לקניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto XTZ
|
מחפש טאסות לפיאט פונטו דור1
אהלן חבר'ה,
אני מחפש טאסות (של פיאט) לפונטו דור1 שיש לי. מוכן לשלם סכום כלשהו (בדר השפוי, ולא כמו בחברה), בהרבה מקומות שחיפשתי לא מצאתי (הייתי בכמה וכמה פירוקיות בצפון כולל בכפרים). יש לי 2 טאסות מקוריות אבל אני לא מתקין רק 2, אז הורדתי אותם כי זה לא היה נראה טוב, ועכשיו אני בלי טאסות. לקנות לא מקוריות ולהדביק מדבקה כחולה של פיאט באמצע אני לא רואה כי זה לא נראה טוב. אשמח אם יש למישהו טאסות שמעוניין לתת או למכור. יש לציין שאני רוצה לקנות רבעייה. כי אני רוצה שזה יהיה תואם. איזור בארץ לא משנה לי מכיוון שאני מגיע הרבה למרכז. תודה. נערך לאחרונה על ידי r.a20 : 14-03-10 ב 20:41. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
עצה שלי ג'אנטים ...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
לא, ממש לא
אני לא אוהב, בעיקר שזה לא נראה מקורי.
חוץ מזה, זה לא נראה טוב, כל משטרה תעצור אותי כי יחשבו שאני ......... (אתה יודע), כי לא חסרים כאלה פה בצפון, שהופכים כל פיאט אונו, פונטו לחללית בלי כוח ובלי כנפיים. אני רוצה שיראה כמה שיותר מקורי, בלי כל השטויות. בגלל זה אני מחפש טאסות, ומקוריות. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
תחפש אולי ביד 2, למרות שקשה למצוא של דור 1.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
אני יודע שקשה למצוא, בגלל זה אני שואל פה. פה יש סיכוי.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
13 אינטש או 14 אינטש?
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
טאסות של 14 אינטש.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
בבקשה חבר:
http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=f...heel&_osacat=0 יש פה הרבה מאוד טאסות 14 אינץ' מקוריות לפיאט לוו דווקא לפונטו אבל מקורי של פיאט יש דברים נחמדים כמו טאסות של כרומה וכדומה. אבל אני שואל, למה לא למגנז?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
יש גם את המקורי באיביי
http://cgi.ebay.co.uk/Fiat-Punto-Whe...item1c0d50fc6d (זה מהעמוד שכתבו פה.. ראיתי בעבר גם סטים שלמים, זה רק אחד) לפי דעתי הטאסות של פונטו mk1 סתם מכוערות, וטאסות לא מקוריות הם בכלל זוועה, אבל גם ג'נטים של ערסים לא משתלבים ממש יפה עם פונטו, וזה למה אני מחפש ג'נטים של פונטו GT ![]() אם אני אקנה ג'נטים אז יש לי טאסה אחת שלמה (בלי צבע כמובן) להביא לך, השאר שבורות
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
תודה חברים,
BentzZz, לשאלתך, למה לא למגנז - האוטו ייראה כמו אוטו של ערסים. בכל חור פה יש משטרה ותמיד עוצרים אותי, אני אומר שלום בעברית בלי מבטא ואומרים לי "סע יום טוב". לא בא לי להיתפס להם בעין עוד יותר. זאת גם אחת הסיבות שאני לא עושה חלונות שחורים בדלתות האחוריות. אני רוצה שהאוטו ייראה כמה שיותר "קרוב למקורי". liorwohl - יכול להיות שהטאסות של mk1 מכוערות, אבל זה גם לא ייראה טוב טאסות של mk2 על האוטו הזה. בגלל זה אני רוצה מקורי, יש כמה סוגים של טאסות שמתאימות לגלגלים, יצאו הרי משנת 95', לא איכפת לי מאיזה שנה, העיקר שיהיו ארבעה. וגם, הלוואי עליי והייתי יכול למצוא ג'אנטים של פונטו GT. חוץ מזה שכדי שהאוטו שלי ייראה טוב, צריך לעשות לו פחחות וצבע כי צד אחת מתקלף כולו. נערך לאחרונה על ידי r.a20 : 15-03-10 ב 20:21. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| 4* ג'אנטים 14" + טאסות של פונטו חדש מהשקית | נדב ארבל | מכירה | 1 | 20-07-09 11:44 |
| התקנת מע' הגה כח פונטו דור1 האם אפשרי? | אריק שמאי | פונטו - טכני | 11 | 02-04-09 18:26 |
| מחפש תרשים של פונטו דור1 | kadosh1 | פונטו - טכני | 2 | 26-03-09 14:46 |
| מחפש טאסות פיאט גודל 14 | צביקוש23 | קניה | 4 | 16-05-08 20:59 |
| מחפש גגון טוב ולא יקר לפיאט פונטו 75 SX שנת 1996 | פיאט כללי | 1 | 22-07-06 21:27 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד