רדיאטור חימום [הסוף]
היי לכולם בשעה טובה ומוצלחת הצלחתי לסיים את ההחלפה של הרדיאטור . מצורפות תמונות כמובן . קשה להאמין כמה עבודה [ליד הלא מנוסה]בשביל דבר כזה פשוט וקטן . אני רוצה להודות לכל מי שעזר והכווין ההוראות של רפי מצויינות רק כמה דגשים קלים קודם כל לא פירקתי את גלגל ההגה נתתי לו לרדת למושב הנהג [זה אפשרי], בנוסף לא הייתי צריך גם "לשלוף" את הדש בורד מחוץ לרכב פעולה שהייתה מסבכת אותי ממש המון צמות וחוטים של התקנות שחבל לגעת , כתב מישהו גם שצריך לפרק את בית הנתיכים אבל הוא "זז" יחד עם כל הדש וזה ממש לא נחוץ במקרה של רדיאטור חימום ! , וההפתעה הגדולה היא שגם לא הייתי צריך להוציא את מערכת המיזוג כולה מהרכב פשוט אחרי שהצלחתי ממש לעקור אותה מהריפוד של קיר האש יכולתי בלי קושי כלל להוציא ולהחליף את הרדיאטור ולמקם אותה חזרה בלי מאמץ מיוחד . מלאתי מיים ונקזתי אויר כמובן , נשאר רק למלא גז במזגן .
לסיכום נתתי לפחות 8 שעות עבודה על פני שלושה ימים בגלל עיקוב בהגעת הרדיאטור שעלה לי 250 שקלים בלבד [מישהו אחר רצה 350 ] אני לא יודע כמה נהוג לשלם על הפרוייקט במוסך אבל אם מישהו היה מוכן "להכנס" לזה זה בטח היה עולה 1500 שקל לפחות ולמי שאין ידע וכלי עבודה אני ממליץ לשלם !
שבת שלום
|