![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: ספייס 01
|
הפלגים הרסו לי את המנוע
אז כך החלפתי את הפלגים לאוטו שלי ספייס 01 SX קיצור הם מסוג CHAMPION RC9... אמרו לי בחלקי חילוף שהם החילופיים של פיאט והם הכי מתאימים לספייס קיצור מיהרתי והחלפתי כדי לשפר את ביצועי המנוע .
ברגע שהחלפתי אותם המנוע התחל לרקוד סמבה רעד בטירוף .לי נראה שהפלגים מהסוג הזה לא מתאימים לספייס מחר אני מחליף אותם החזרתי את הישנים שהם המקוריים אחרי שניקיתי אותם המנוע מניע ונשמע חלק ועוד מה אומריםלי שהחוטים של הפלגים יכול להיות שהם מזיפים או משהוא כזה כי כאשר אני מניע את האוטו הטורים עולים מעל 10 ויורדים ל 8 או 9 בתנועה עולה ויורדת יכול להיות מלחץ דלק או החוטים דפוקים .. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
בפיאט פונטו ספייס חשוב שהיו פלגים מקוריים של חברת פיאט לדגם הנ"ל וגם כבלי אצתה מקוריים אותו דבר קרה לי שרכשתי את הרכב ועוד באותו שבוע המנוע רעד לי התקבע תוך כדי נסיעה וכאשר הגעתי למוסך פיאט מורשה נאמר לי שאפלגים אינם מקוריים ובעקבות זה גם זה גרם נזק לכבלי אצתה שגם אותם החליפו לי וגם על הדרך ניקו לי את האזרקה ומאז הרכב נוסע פיקס.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
טוני, אל תניע את הרכב עד להחלפת הפלגים.
במקרים חריגים עלול להגרם נזק למחשב ניהול המנוע שעולה כמה אלפים טובים.
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
מה כל כך מסובך?,
רוצה להחליף מצתים? רוצה ראש שקט בפעולה כל כך תורמת ופשוטה? אתה מחובר לאינטרנט? אפילו לפיאט קלאב? כנס לדביק של פונטו דור2, יש המון נתונים חשובים אפילו איזה מידה המגבים לשמשה הקידמית והאחורית, יותר מזה? רוצה שיטה אחרת? כנס לאתר של חב' דנסו או ברו או אנ.גיי.קיי או בוש להמשיך? ותבדוק איזה דגם של מצת מאותו חברה מתאים לרכב שברשותך, פשוט, רציני, ענייני, ודופק כמו שעון. רוצה על בטוח שבביטוח כמו דוד הכי טוב? כנס למורשה ורכוש מצתים עבור הדגם שלך. תאמין לי מניסיון של חודש עם הפונטו שלי, בעלי החנויות שאני מבקר אצלם לא מבינים לפרטי פרטים או לא תמיד יודעים לתת מידע מדוייק למרות שהפונטויים רכבים נפוצים, תשאל אותם מה שער הדולר ותקבל תשובה מדוייקת על חודה של עשירית הסנט, תאמין לי, אז למה להסתבך בקטנות.
|
|
|
#5 |
|
Member
|
תודה חברה על החוות דעת
אני אלך למוסך של דוד שלי הוא יבדוק היום אם החוטים של הפלגים נהרסו באבומטר משהו כזה ואת הפלגים אני כבר לא רוצה להחליף אחרי שניקיתי אותם הם בסדר גמור אבל בקשר לטורים הוא אומר לי יכול להיות מחשמל או לחץ דלק צריך להתחיל לפסול דברים נתחיל מהחשמל .
אני אעדכן אתכם במה שיקרה לעזיזה שלי
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
עוד שאלה
על כמה צרכים להיות הטורים כאשר מניעים את האוטו בלי נסיעה בניוטרל כאילו במצב נורמלי 9 או 10 SX 01ׁ ׂ
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
בהתחלה שהמנוע עדין קר, בין 1000-1500 לערך. ככל שהמנוע מתחמם (עניין של 2-3 דקות אם מערכת קירור המנוע תקינה), הטורים יורדים ובמנוע בטמפ' עבודה (קריא, מחוג החום מציג על האמצע) הסל"ד צריך להיות על 800 בלי מזגן, 900 עם מזגן (ככה זה אצלי בELX, אני משער שאין הבדל משמעותי אם בכלל בSX)
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פירוק פקק "נס קפה" הנמצא בין הגיר לבלוק המנוע, על בלוק המנוע (ערוך) | Amit-IL | פונטו - טכני | 36 | 26-04-09 18:16 |
| סקודו. איך ניתן לדעת אם המנוע הוא V8 או V16 ? | אבימ | שאר הדגמים - טכני | 2 | 18-03-09 11:47 |
| ברקס + גז = המנוע נכבה | agent54 | פונטו - טכני | 3 | 18-10-08 23:46 |
| עדכון חשוב מאוד מאוד לאחר החלפת הפלגים בפיאט אונו 1400 70s.. | פורום הגראז' | 1 | 11-04-06 15:36 | |
| מספר על המנוע | פורום הגראז' | 1 | 07-12-05 23:30 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד