![]() |
|
![]() |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
סמב"צית
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
אז כמה מכם עשו תאונות?
בהמשך להודעות על בטיחות גלגלים,
כמה מכם עשו תאונות, באילו נסיבות והאם הרכב זכה להשאר איתכם או נמכר למגרש גרוטאות? הרגישו חופשי להוסיף תמונות (כן, נהייתי פריקית של שיחות על תאונות מאז שעשיתי את שלי)
![]() |
![]() |
#2 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
4 שנים רישיון, 0 דוחו"ת תנועה, 0 תאונות, 0 מכות חנייה ו- 0 שריטות לכל המכוניות בהם נהגתי. (טפו טפו טפו).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
הגלגלים שלי: Fiat Tipo Media 1.4ei
|
3 שנים רישיון,פעם אחת מיני-תאונה (נכנסו בי) ו2 דוחות =\
(בלי לספור את הפעמיים שדפקו לי את האוטו בחניה שאין לי מושג מי זה) =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice ELX 16V
|
6 שנים רשיון.
דוח אחד על נסיעה בנתיב השמאלי לא לצורך עקיפה. 2 דוחות חנייה שאחד מהם בוטל כי הפקח אידיוט. תאונה אחת לא באשמתי ברכב הראשון שלי (רנו 19). רכב שלפני (רנו קנגו של הצבא) עצר בפתאומיות ולא אותת ימינה כדי להחנות, אני עצרתי קורב מדי אליו כי לא ידעתי שהוא מחנה ולפני שהספקתי לנסוע אחורה הוא פתאום התחיל לנסוע רוורס ממש מהר ופגע בי על 20 קמ"ש ככה... כשהוא יצא מהרכב הוא היה בשוק הוא שאל אותי מאיפה צצתי כי הוא הסתכל במראה ולא ראה שיש מישהו מאחוריו. העיקר שהביטוח שלו שילם הכל ומהר.
![]() |
#5 |
סמב"צית
|
דו"ח על נסיעה בשמאלי שלא לצורך עקיפה?? חשבתי שזו אגדה אורבנית ששוטרים דופקים על דברים כאלה דו"ח
![]()
![]() |
#6 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice ELX 16V
|
כביש ריק 5 וחצי בבוקר ביום שבת נסעתי לבסיס זיקים דרך כביש 4 כי חברה שלי הייתה שם בטירונות.
לא היה אוטו בכביש אז נסעתי על 110 בנתיב השמאלי עם מוזיקה חזקה שתעורר אותי מסתבר שהניידת נסעה אחרי מבר אילן כמעט עד אשדוד כי לא עצרתי פשוט לא ראיתי ולא שמעתי אותה. הם ממש התעצבנו. לא נורא בגלל שבמשך ה4 שנים האחרונות לא עשיתי עבירות תנועה כל שנה נמחקות 2 נקודות אז כבר כל מה שקיבלתי שם נמחק. ואגב יש דברים יותר גרועים. אבא שלי קיבל דו"ח של 250 כי הוא נסע עם שלט של נהג חדש למרות שהוא לא. פשוט אחותי היא נהגת חדשה והם חולקים ברכב והיא לא הורידה את השלט אחרי שסיימה לנהוג לכן אבא שלי מטעה את הציבור (זה מה שהשוטר רשם בדוח) קיבל 250 שקל. שוטרים טיפשים פשוט מחפשים שישנאו אותם עוד יותר.
Fiat Punto Spice ELX 16V - 2001 - Automatic נערך לאחרונה על ידי Tzvika 16V : 13-02-08 ב 12:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto MK2 SX
|
כמו שעשועון בTV נהיה פה.
אני נוהג מעל 9 שנים (עם רשיון כמובן) - עם 2 תאונות ברקורד, שרק אחת חצי באשמתי (מי עוצר בירוק מהבהב?!). חבר קרוב של מח' האכיפה בת"א, וגם קצת בר"ג. לפני 6 שנים קיבלתי דוח על מהירות, 118 קמ"ש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
סמב"צית
|
לא ידעתי שנסיעה עם שלט נהג חדש כשאתה לא, זו עבירה
![]() איזה שוטרים משועממים, זה לא להאמין. אני נוהגת (רק) שנה וחצי, חשבתי שאני עוברת את השנתיים של הנהג חדש בשלום, אבל אז איזה מטומטם נכנס מ-0 קמ"ש לנתיב של 90 בלי להודיע ונכנסתי בו ממש חזק ![]() מלבד זה דו"ח חנייה אחד כי חניתי בת"א בכחול לבן בתשלום אבל לא ידעתי שב-5 בערב זה הצד של תושבי המקום... הדו"ח אגב נרשם בשעה 17:01 (!!!)
![]() |
#9 |
חבר מועדון
|
לי יש רישיון כבר כמעט ארבע שנים. עד עכשיו נרשמה רק תאונה אחת עם הדייהטסו שלצערי הייתה באשמתי. נכנסתי לרחוב דו סיטרי שרכבים לפעמים חונים חצי על המדרכה חצי על הכביש כי בתכלס יש שם אדום לבן. פתאום הגיעה מולי רנו קליאו ואני ברוב טפשותי לא רציתי לתת לה זכות קדימה אז נצמדתי לאיזו משאית שחנתה כמו שתארתי לפני. בקיצר, הפגוש של המשאית חורר את כל הצד הימני של האוטו והוחלפו שתי דלתות. היה ממש לא נעים כל הסיפור. בפיאט שהיתה לי לא היו שום תאונות.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
עצומה נגד תאונות הדרכים. | פיאט כללי | 0 | 22-03-07 22:54 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד