![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ELX
|
החלפת 4 בולמים איפה מתחילים?
פונטו ELX 16v 2003 ,קניתי את הרכב לפני שנה וחצי עם בולמים גמורים (בידיעה) , גם בבדיקה אמרו. לא הפריע לי ממש (חוץ מהחשש הבטיחותי) עד שעברתי לקריות/מפרץ חיפה, כבישים זוועה + בולמים גמורים זה סיוט. הרכב שורד יפה, טיפול ראשון עם העזרה של אסף מהכנופיה וטיפול שני לבד. האחוריים ממש מרעישים (רעש של קפיץ כשהאוטו זז לצדדים ורעש של מכה חלולה במהמורות וקפיצות).
לא חושב שאצליח לבצע עם הכלים שיש לי את הטיפול בעצמי, מה גם שאין כל כך מדריכים לנושא הזה. מה אתם ממליצים ? לקנות ולנסות בעצמי? ואם כן איזו חברה מומלצת ודגם. לחפש מוסך מומלץ באיזור? איזה עוד מכלולים לבדוק שאולי צריך להחליף על הדרך (כריות בולמים? משולשים?) תודה לעוזרים |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
החלפת בולמי זעזועים
לא צריך להחליף סתם דברים אם הם תקינים ולזרוק סתם כסף (אלא אם אתה עשיר),
אלא לבדוק קודם. בדוק האפשרויות עם אבי ב"מוסך שני שרות לרכב" שכאן: http://www.musach.co.il/details.asp?id=706 בהצלחה ובברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: גטס ידנית
|
יש דווקא סרטונים מצויינים להחלפת הבולמים בספייס. לאחוריים לא צריך מכווץ לכן תתחיל בלהחליף אותם קודם בעצמך ובקלות. אחרי זה נגיע לקדמיים. אני ממתין למכווצי הקפיצים שלי שיגיעו מאנגליה, ואז נוכל להיפגש להחליף גם את הקדמיים.
קדמיים: www.youtube.com/watch?v=AkCbAGQ3dfA אחוריים: www.youtube.com/watch?v=qx5mi4SoZEk נערך לאחרונה על ידי asafasaf : 06-02-16 ב 11:09. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ELX
|
תודה רבה ! אנסה לבדוק דיאגנוסטיקה מקצועית קודם ואעדכן
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| החלפת בולמים | yuri100 | פונטו - טכני | 7 | 08-09-14 01:27 |
| רעשים לאחר החלפת סט בולמים | dodihob | פונטו - טכני | 54 | 30-10-11 22:16 |
| החלפת בולמים | dodihob | פונטו - טכני | 5 | 11-10-10 20:46 |
| האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג בולמים לפיאט 131? | FIAT 131 1982 | פיאט אספנות | 1 | 06-11-09 23:51 |
| פונטו ELX 02 - מחשבות על החלפת בולמים ובקשת המלצות | raanan_t | פונטו - טכני | 7 | 18-01-09 22:54 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד