![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מדחס לא נכנס לפעולה
שלום לכולם! אני חדש כאן ואשמח לעזרתכם..
ברשותי פונטו SX 80 כ"ס. שלחתי את הרכב למוסך מורשה במטרה להחליף חיישן חמצן, לאחר שהוצאתי את הרכב מהמוסך זיהיתי שיש בעיה במזגן, המזגן לא מקרר (המאוורר עובד בכל העוצמות), לא שומעים את המדחס נכנס לפעולה. בדקתי את קופסת הפיוזים מתחת למכסה המנוע- אין ריח של משהו שרוף ומבחינה ויזואלית נראה שהכל תקין ואין פיוז שרוף. יש לי חוש תכני מעולה אך חסר לי ידע במכונאות רכב. שאלותי הן: 1) מהם האפשרויות הנוספות לתקלה? 2) היכן נמצא המדחס של המזגן - אולי אוכל לזהות חוטים מנותקים וכו' 3) האם קיימת קופסת פיוזים נוספת? 4) יש אפשרות לבדוק אם יש גז במערכת ללא צורך בלהגיע למוסך? 5) האם אזור חיישן החמצן קרוב איכשהו למדחס או צינורות של המזגן (אני יודע שאין קשר אני רק רוצה להבין אם יכול להיות שעובדי המוסך פגעו במדחס בעת התיקון) תודה מראש לכל העוזרים |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מדחס לא נכנס לפעולה- ספייס SX60 | yharoosh | פונטו - טכני | 3 | 25-03-14 11:30 |
| פונטו 1100 . מזגן לא נכנס לפעולה. | glmn180 | פונטו - טכני | 10 | 14-06-12 19:50 |
| מזגן לא נכנס לפעולה בגרנדה פונטו | niminim81 | פונטו - טכני | 5 | 18-05-12 14:22 |
| abs נכנס לפעולה מוקדם מדי | harelazulay | פונטו - טכני | 6 | 21-01-11 21:20 |
| מאוורר לא נכנס לפעולה לאחר נסיעה ארוכה | zah | פונטו - טכני | 13 | 04-12-10 20:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד