![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: punto fun 60 hp
|
המשך חווית פיאט פונטו- רעידות
חברים שבוע טוב..! (פיאט פונטו 2003 8V גיר רגיל)
למי שעדיין לא נתקל בהודעה שלי אספר בקצרה שכבר זמן מה ישנם בעיות עם המכלול של ההגה ועדיין לא יצא לי לתקן את זה ולאבחן את הבעיה מקצועית, בהמשך לזה לחבר יש מעין צ'יפ אשר מתחבר לבודק תקלות ושולח ישירות לפלאפון את התוצאה. להפתעתי קיבלתי את התקלה P0300 מה שסביר להניח מסביר את הרעידות שיש לי במנוע בזמן עצירה מלאה,אין בעיה עם התאוצה והאוטו לא נכבה ובנוסף המצבר תקין והאוטו מניע בלי איזה שהיא בעיה, לפני פחות מ10K הוחלפו כל תושבות המנוע, פלאגים מקוריים וחוטי הצתה מקוריים בזמן יישור קו- מה שמשאיר אותי עם האופציה שישנה תקלה בכוהל הצתה? אשמח להסביר איך אני יכול לאבחן את התקלה וכמובן אם עולה על דעתכם משהו אחר מלבד הכוהל אותו עליי לבדוק? אגב, בקשר לבעית ההגה הסורק הנ"ל בודק רק תקלות במנוע ולכן לבנתיים ההגה נשאר בסימן שאלה ![]() תודה, דור |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
po300 אומר שזוהתה הצתה מאוחרת בצילינדר אחד או יותר. ולא "זוהתה החטאת בעירה בצילינדר"
שזה כבר קוד אחר. לכן אני לא בטוח שהבעיה בקוייל. אלא בגלגל התחתון של הטיימינג. נסה לנקות את חיישן הקרנק ואם לא, בדוק את הקייל בגלגל טיימינג. דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
דוד יש אפשרות להכוונה או תמונה של החיישן הנל?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Space 2001 1.2 8V
|
איזה מן רעידות אתה מרגיש ? נפילות סל"ד גם ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
לא הסלד קבוע אין בעיות בהצתה או בהאצה וגם בעצירה האוטו לא מגמגם אבל את הרעידות מהמנוע מרגישים גם בהגה
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Space 2001 1.2 8V
|
אני בסירה שלך בדיוק.. רק שאצלי לא דולקת שום מנורה .. איך אפשר לבדוק אצלי אם זה לא אותה הבעיה?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
אנחנו באותה הסירה. אצלי דולקת הנורת הגה אבל היא קשורה להגה לא לבעיה הזאת
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חווית שירות מדהימה במוסך סמל"ת ראשון | elad1986 | פיאט כללי | 4 | 19-09-14 22:03 |
| פיאט פונטו HGT ספייס 02 -רעידות סל"ד | liormil | פיאט כללי | 24 | 13-02-11 19:54 |
| פיאט פונטו HGT _ רעידות בהנעה | Tomer_HGT | פונטו - טכני | 7 | 09-10-10 23:35 |
| רעידות בעת הבלימה פיאט פונטו 97 | david266 | פונטו - טכני | 1 | 24-11-08 01:00 |
| המשך בעיות בהצתה פונטו 2001 | גל סבג | פונטו - טכני | 1 | 29-08-08 15:57 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד