![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
חיישן נקישות פונטו דור שני, היכן?
שלום נכבדיי,
בעקבות חוסר מחשבה שנעשה במוסך לאחר טיפול גדול שעשיתי קרה מצב שהחיווט שמגיע מהסטרטר נגע בבלוק ונמס קצת (הרבה), לאחר סריקה זריזה קיבלתי קוד תקלה "P1325"המצביע על חיישן נקישות. התופעות הן רעשים של דפיקות לפרקים, מנוע נכבה בקלות בטורים נמוכים (הילוכים ראשון ורוורס), תחילה לאחר שכבה בזמן עליה תלולה סרב להניע פרק זמן מסויים (הייתי במרחק של 1 קמ מהיעד). להלן שאלות: 1.היכן נמצא חיישן הנקישות? 2.מהו החיווט היוצא מהסטרטר ומתחבר לצמת חשמל שהולכת לכיוון בית המצערת? 3.האם יש קשר בין הדברים והתופעות? עריכה:משיטוט ברשת מסתמן שחיישן הנקישות=בינגו והוא הבעיה, ייתכן והחוט המדובר לא יוצא מהסטרסר, מחר אעלה תמונה בבוקר כרגע אוסיף שהוא אמור לעבור מתחת למכסה הטיימינג. ![]() ![]()
נערך לאחרונה על ידי Nuker : 13-11-14 ב 10:11. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
בספייס 8 שסתומים חיישן הנקישות נמצא בין הרדיאטור לבלוק.
ב-16 שסתומים בין הבלוק לקיר האש. לדעתי, קיבלת קוד PO325 ולא כפי שכתבת. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| נקישות מהמנוע (חיישן) | omeroz1992 | פונטו - טכני | 16 | 09-02-13 11:20 |
| היכן נמצא חיישן נע"מ בראבה 1.6 96? | gilad267 | בראבה - טכני | 2 | 17-07-11 14:38 |
| פונטו 98 נכשלה בטסט על חיישן חמצן.מהיכן לקנות חיישן חמצן?[מקורי עולה 870-1000 ש"ח] | shay2828 | פונטו - טכני | 11 | 08-08-10 12:50 |
| היכן נמצה חיישן זרימת האוויר MAF בספייס 01 8 שסטומים | 11efraim | פונטו - טכני | 7 | 18-05-08 02:25 |
| פונטו דור ראשון - היכן ממוקם פילטר הדלק? | Caveman | פונטו - טכני | 7 | 04-01-08 21:53 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד