מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום טכני > בעלי מקצוע
עקוב אחרינו ב-RSS

בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

מכוניות מהטיול ברומא

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פונטו ספייס (יאנג ) "פנינה"

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפיאט שלי 2001

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פלסטלינה+ואקס לפיאט בראבה

שם:  
צפיות: 
גודל:   

נפלאות הווקס

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

כלי נושא הצג מצבים
ישן 22-10-14, 06:43   #1
Alley_Cat
Junior Member

הגלגלים שלי: פונטו ספייס
המלצה חמה למוסך שמשון ביהוד

הרכב : פונטו ספייס elx אוטומטית , שנת 2003
היות והקשישה כבר התקרבה מאוד ל160 אלף הקילומטרים , ועברו כבר עשרה חודשים מאז נעשה לה טיפול כלשהוא , הוחלט על טיפול תקופתי גדול. בעקבות ההמלצות החמות ברחבי הרשת על מוסך שמשון , ונסיוני המר משהו עם המוסך המרכזי הפור נפל על הרמת טלפון למוסך שמשון. שיחת טלפון קצרה ואני עושה את הדרך מראשון לציון לעבר יהוד.
פתיחת כרטיס זריזה , סקירת התקלות , והרכב נכנס לטיפול בידיו המקצועיות של פריד [תודה רבה לך פריד , אתה בעל מקצוע מדהים].
במהלך הטיפול התגלתו מספר תקלות נוספות , שלא היו קשורות לטיפול התקופתי.
1.רצועת הטיימינג כסדוקה לחלוטין , הערכה גסה היא כי היא לא הוחלפה לפחות במאה אלף הקילומטרים האחרונים.
2.תושבות הגיר ומנוע ימין נמצאו במצב בלתי משביע רצון בעליל. גמורות לחלוטין ועל כן היה צורך להחליפן.
3.מחזיר השמן לגל הזיזים ומחזיר השמן לפולי פייר תחתון החליטו כבר מזמן להחזיר נפשם לבורא ועל כן היה צורך להחליפם.
4.כאשר פורקו הפלגים על מנת לבצע טיימינג , התגלה כי אחד מהם ספוג שמן לחלוטין , מה שמבציע על שמן שנמצא במקום בו הוא לא אמור להיות. קריאה זריזה לחיים שמסביר כי יש לפתוח ראש עליון ולהחליף אטם על מנת לתקן את התקלה , מה שגם מתקשר עם נזילה לא ברורה שהייתה לי מהרכב.
5.נזילה של נוזל קירור מהטרמוסטט שהוחלף לחדש לפני כעשרה חודשים (6000 קילומטרים) במוסך המרכזי בראשון לציון , שלא טרח כלל לשים אטם כשביצע את ההחלפה.

יש לציין כי במהלך כל יום העבודה , הייתי נוכח במקום מפאת חוסר התניידותי ללא הרכב , פריד וחיים לא חסכו ממני הסבר כלשהוא על העבודה הנעשית על הרכב. הרבה פעמים במהלך היום נמצאתי על יד רכבי ביחד עם פריד שטרח להסביר לי בדיוק רב מה הוא עושה ועל מה זה משפיע. ובשאר הזמן הייתי בחדר ההמתנה צופה בטלוויזיה.
בסוף יום העבודה , הרבה אחרי ששאר העובדים הלכו כבר לביתם , פריד סיים את העבודה על רכבי ופנה לביתו עם חיוך ולחיצת יד. חיים עשה איתי סיבוב על הרכב לשביעות רצוני וישב בנוסף לשיחה קצרה. חשבון על ידי רחלי המזכירה , הנעה של הרכב וחיוך בכביש המהיר בין יהוד הביתה.

בקיצור , מומלץ בחום , גם בשל היחס האנושי , האכפתיות , המקצועיות והמחיר. גם של חיים , גם של פריד , וגם של שאר עובדי המוסך. תודה רבה , אני בוודאות אחזור.
Alley_Cat מנותק  

חוקי פרסום הודעות