מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום מועדון פיאט ישראל > פורום המועדון
עקוב אחרינו ב-RSS

פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הגלריה של הפונטו החדשה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

התברסות קצרצרה לפני טיסה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

מכוניות מהטיול ברומא
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

אחרי ווקס ראשון !!!
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הגלריה של הפונטו החדשה


מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad


מועדון פיאט בפייסבוק


תגובה
 
כלי נושא הצג מצבים
ישן 09-06-14, 17:47   #1
קופל
Junior Member
 
תאריך הצטרפות: Jun 2014
מיקום: ראשון לציון
הגלגלים שלי: גרנדה פונטו
הודעות: 1
בעיה בגיר הרובוטי פונטו גרנדה 2008

שלום לכולם אשמח לעזרה אני כבר ממש מיואש מהרכב.קניתי אותו לפניי 3 שבועות בבדיקה היה רשום על נזילות בגיר וכל מיני תושבות וכאלה לתקן.לקחתי למוסך לא מורשה תיקנתי הכל ואת נזילת השמן לא תיקנו טוב.לפעמים בהנעה הייתי משלב הילוך אך לא היה נכנס נשאר על ניוטרל בלוח שעונים אבל עובר מאוטומט לידני לפחות כך כתוב.בזמן שנשאר על ניוטרל כאשר מנסים להכניס הילוך יש קפיצות של כאילו מנסה להכניס הילוך לאחר כמה ניסיונות מניע ולנוסע בסדר...לאחר כמה ימים עלינו בעליה של חניון תת קרקעי והרכב כבה בראשון לא ניתן היה להחזיר לניוטרל או להניע גררנו את הרכב למוסך שבו תיקנו את הנזילה וכיילו את הרובוט ואמרו כי במחשב הכל תקין.שילמתי נסעתי הביתה בדרך הרגשתי קפיצה בכביש מהיר בהעברת ההילוך ל3 ברובוט והמשכתי בנסיעה עד הבית חניתי כיבתי את המנוע הדלקתי שוב ושוב הופיע הבעיה שלא נכנס להילוך אחרי ההנעה (חייב לציין כי ניסתי גם את ההגדה של לחכות 30 שניות ולא עזר)
בסוף הנעתי ושילבתי הילוך ראשון התחלתי לנסוע הרכב כבה .אני יכול להניע הרכב לא משלב אחרי הנעה...יש גם הערה בלוח השעונים הגיר לא זמין ..אשמח לתשובה כבר הייתי ב2 מוסכים אחד הציע להחליף קלאץ אבל אמר כי זאת לא בטחו הבעיה וקלאץ עולה 2500 שקל להחליף סתם נראה לי לא חכם.הוא אמר כי במחשב הקלאץ מופיע על 8000 וב9000 הקלאץ גמור..אולי זאת משאבה של הרובוט?אולי רובוט?
קופל מנותק  
הגב עם ציטוט
ישן 23-06-14, 11:19   #2
yanklash
Junior Member
 
תאריך הצטרפות: Jul 2012
מיקום: ת"א
הגלגלים שלי: גרנדה פונטו
הודעות: 17
זה נשמע לא קשור, להחליף מצמד, אבל בגיר הזה באמת יש קשר פוטנציאלי בין עצם החלפת ההילוך לאיכות ההצמדה. מרווח הפעולה של המצמד בגיר הזה הוא קטן מאד, ואם המצמד שחוק אזי הגיר לפעמים מתבלבל ולא מצליח לתפקד כראוי. כפועל יוצא אני חושב שאי אפשר למשוך קלאץ' עייף עד שהוא ממש מתפגר כמו בגיר ידני - צריך להחליף אותו כשהוא עייף אך עדיין מתפקד.
העניין של ה30 שניות זה לא מיתוס בסך הכל צריך לחכות עד שהמשאבה ההידראולית תבנה מספיק לחץ לפעולה תקינה, זה לוקח כמה שניות של זמזום מכוון דלת הנהג. לפעמים אחרי כשלושים שניות של שקט המשאבה נותנת עוד שפריץ קטן, שמביא את הלחץ הראוי.
yanklash מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה



חוקי פרסום הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הם פועל
[IMG] הקוד הוא פועל
קוד HTML הוא כבוי
עבור לפורום

נושאים דומים
נושא מתחיל הנושא פורום תגובות ההודעה האחרונה
הגיר הרובוטי של פיאט גרנדה dudi26tahan גרנדה פונטו - טכני 6 15-09-13 14:12
הגיר הרובוטי של פיאט גרנדה פונטו 2009 ? samnet פיאט כללי 1 07-06-13 15:52
החלפת הילוכים בגיר הרובוטי ami3678 גרנדה פונטו - טכני 10 30-03-13 11:40
תקלה מכנית בגיר הרובוטי פנדה 2005 avimish פנדה - טכני 2 24-08-12 11:29
תקלה בגיר הרובוטי פעם שנייה shai2211 פנדה - טכני 9 17-11-11 18:06


כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:32.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
FIAT CLUB ISRAEL ©

פיאט מוסכים ושרותי רכב פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד