![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
זה באמת סיפור מצחיק.
לפני כשבוע ביקש לי אחד מחברי הפורום שאעזור לחבר שלו מרשל"צ, בעל טויוטה קורולה מודל 95.
הגיר האוטומט ברכב לא העביר לרביעי ולא נסע רוורס. (יאיר, אני חושב שזאת הייתה הבעיה שתיקנו ברכב שלך) נסענו שלושתנו כדי לעשות לו בדיקת מחשב חינם במוסך אצל חבר שלי. התברר שהגיר ברכב הנ"ל הוא מכני ולא ניתן להתחבר למחשב. בעל המוסך הציע לנסות להכניס תוסף, ולנסוע יומיים בתקווה שאיזה שסתום בגיר תפוס והוא ישתחרר. הניסיון לא צלח. נסעתי איתו שוב לחבר אחר בעל מכון גירים 40 שנה, וסיכמנו על 2500 ₪ שיפוץ כללי עם אחריות. החבר ביקש מהמוסך תיקון חלקי בפחות כסף. המוסך הסכים אבל אמר שלא ייתן אחריות. הבחור החליט שקל לו יותר לתקן ברשל"צ . נסע לשם וסגר על תיקון הגיר ב-3000 ₪. סיפר לבעל המכון שהכניסו לו תוסף וזה לא עזר. לאחר ארבעה ימים שהרכב במוסך, עודכנתי היום שהמוסך צלצל לבעל הרכב ואמר, " תיקנתי לך את הגיר, אתה צריך להוסיף עוד 500 ₪ משום שיש לי בעיה עם חלק שהתקלקל לך, משום שהכניסו לך תוסף". הבחור צלצל לחבר הפורום, קילל את המכון בו נימצא הרכב , ובא בטענות לחבר הפורום. שצלצל אלי נסער. "חלק שהתקלקל בגלל תוסף" ?. אוי לאוזניים שכך שומעות. דוד.
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| סיפור הקלאץ בפיאט שלי -מבקש הכוונה | dutu79 | פונטו - טכני | 10 | 26-06-12 12:01 |
| סיפור מעניין שקרה לי עם שמן מנוע | shacharlevy013 | פונטו - טכני | 7 | 27-09-10 14:34 |
| היום שהיה...סיפור לעת ערב. | asaf123 | פיאט כללי | 1 | 04-10-09 22:21 |
| סיפור על ממיר שקיבל בעיטה | turbo guy | פונטו - טכני | 15 | 18-09-08 18:36 |
| סיפור עם מוסר השכל | Tzvika 16V | פיאט כללי | 6 | 24-12-07 22:53 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד