![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
נוזל קירור LEMFORDER במקום פארפלו
שלום, יש לי פונטו SX 2001 כבר חצי שנה. בערך חודשיים אחרי שקניתי את האוטו הבנתי משיטוטים באינטרנט שמומלץ מאוד לשים את הנוזל הקירור המקורי של פיאט פארפלו. ביקשתי מהמוסכניק את הנוזל המקורי (לא הייתי סגור על השם) והוא הביא לי איזה בקבוק כחול של חברת LEMFORDER, והבטיח לי שזהו הנוזל המקורי שהיצרן שם..רק שמסתבר שהיצרן VW שם את הנוזל הזה ולא פיאט.. יצאתי תמים וטמבל, ולמוסך הזה אני בטוח לא הולך יותר.
השקעתי בנוזל הלא נכון איזה 200 שקל. עכשיו השאלה כמה זה קריטי? מדובר בנוזל קירור טוב. שווה לי כבר עכשיו, אחרי רק 3-4 חודשים ששמתי את הנוזל החדש להחליף לפארפלו? או שזה בסדר לחכות עוד כמה חודשים כדי למנוע קצת את בזבוז הכסף? כמה זה קריטי לדעתכם? תודה |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
נוזל קירור פראפלו, ערבוב בין מים לנוזל קירור | r.a20 | פיאט כללי | 1 | 06-06-10 16:13 |
נוזל קירור פארפלו - תשובה רשמית מהייצרנים באיטליה | levya1 | פיאט כללי | 14 | 23-11-09 21:48 |
טמפ' נוזל קירור לא יציבה + ניקוי מערכת קירור | Ron_Dadon | פונטו - טכני | 23 | 08-07-09 20:29 |
איפה אני קונה בזול נוזל קירור פארפלו??? | doraemon | אונו - טכני | 25 | 27-03-09 18:34 |
צבע נוזל קירור | gingel | פונטו - טכני | 12 | 02-05-08 21:18 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד