![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: פונטו איבו 2010
|
פונטו 97 מתחממת
שלום לכולם
שבוע שעבר קניתי פיאט פונטו שנת 1997, דגם HSD 75 כ"ס, כמעט 210 אלף ק"מ. בנסיעה הראשונה הביתה האוטו התחיל להתחמם, מד החום הגיע ל3\4 וכאשר הגעתי לעלייה הוא נשק לקו האדום, עצרתי, נתתי לו להתקרר ובקושי רב הגעתי הביתה. למחרת שמתי את הרכב במוסך, שם בישרו לי שהבעיה בראש מנוע והאוטו נשאר במוסך לשיפוץ ראש מנוע. היום קיבלתי את הרכב עם ראש מנוע משופץ ולאחר זמן קצר מאוד האוטו הראה שלא חל שינוי מבחינת ההתחממות. כאשר המוסכניק שמע את זה, שלח אותי לבדוק את הרדיאטור. לאחר שטיפה ותיקון של הרדיאטור (ומילוי נוזל קירור ירוק), נראה שיפור קל. בניוטרל מד החום עומד על:1\4 בנסיעה במישור מד החום נע בין החצי ל3\4 אחרי עליה\עמידה במקום עם מזגן המחוג עובר קצת את ה3\4 ובתחילת נסיעה וכיבוי המזגן המחוג יורד. במוסך אמרו לי שרמות חום אלו טבעיות לפיאט, אבל לי נראה שעדיין יש בעיה שגורמת להתחממות. מה דעתכם? |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פונטו מתחממת:( | zolshop | פונטו - טכני | 7 | 15-08-10 09:55 |
פונטו, מתחממת מאוד, מנורת שמן, האם זה קשור? | Roi b.e | פונטו - טכני | 24 | 25-06-10 17:21 |
פונטו- מתחממת, מקרטעת, לא מגיבה, ראש מנוע? | Roi b.e | פונטו - טכני | 0 | 13-03-10 20:32 |
שום דבר חדש - פונטו דור ראשון מתחממת | punto-mk1 | פונטו - טכני | 33 | 10-09-09 02:40 |
פונטו שנת 2000 מתחממת | r.a20 | פונטו - טכני | 17 | 21-08-08 12:56 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד