![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
פאביה
מחר סקודה פאביה יוצאת במבצע 69 אלף
ידני עם כל התוספות האפשריים למה יבואן פיאט לא יוצא במבצע כזה אני לא מאמין שכח העבודה בדרום איטליה יקר יותר מצ'כיה הגיע הזמן שיהיו יותר פיאטים בכבישים |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מבצעי רכב
בכל זאת יש לא רק את המבצע של סקודה פאביה, אלא גם מבצע של פיאט עם אורנג' לפנדה ידנית במחיר 60,000 ש"ח.
צריך לקוות שיבואני פיאט יבצעו עוד מבצעי הנחות גדולות גם לדגמי פיאט נוספים. בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
מה לגבי המבצע של הפונטו 150? הספיריט?
גם שם קיבלת רכב במחיר אטרקטיבי (כ75K) עם שלל תוספות. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
בא לי לקנות עוד פאביה בסכום הזה... אבל מצד שני הפאביה שבמבצע היא עם מנוע 1.4 86 כ"ס (שלי עם 1.6 105 כ"ס), ואין ג'אנטים, פנסי ערפל, מושבי ספורט, צמיגים רחבים וכל מיני דברים בסגנון - מה שמוציא את החשק לקנות את הרכב.
המבצע של פיאט אומנם עם אבזור גדול יותר, אך עם חצי מנוע (ננסח את זה כך) - בשילוב עם האמינות המצויינת של סקודה עדיף כבר לרכוש אותה. גם הסיאט אביזה החדשה קורצת לא מעט. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
גדעון המבצע של הפונטו עומד על 86K
כך שההבדל מאוד משמעותי. אבל באמת שהפאביה פשוט נראה משעמם ברמות, עיצוב סגנון סוזוקי סוויפט שהתחרבש. לא שזה רכב רע..פשוט אפרורי מבחוץ כמו שמבפנים, והגג והצבעים מנסים אבל לא ממש עוזרים.
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
מנהל
|
כן, התכוונתי 85K, נלחץ 7 בטעות.
אמת, 10K זה הבדל משמעותי, אבל אני מאמין שעם הזמן נראה הורדות מחירים אצל כל היבואנים. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
אתה משווה את הפאביה 1400 86 כ"ס 4 חלנות חשמל הגה מתכוון נעילה מרכזית מנוע גרמני לפיאט פנדה!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט 500 קבריולט 1.2 רובוטית
|
סמל״ת
צטט:
בשנים האחרונות היא תימחרה את דגמי פיאט בצורה שערורייתית כאילו פיאט הוא מותג על וכאילו אין בעיית תדמית לפיאט בארץ. לאחר מכן הוסיפה חטא על פשע ויצאה במבצעי הוזלות ענקיים ל״חבר״ וכעת ל״אורנג׳״ (מעשית לכולם) ובכך גם דפקה את לקוחות פיאט הנאמנים והמעטים שרכשו את המכונית במחיר מלא, גם דפקה את מחירי המשומשות של פיאט וגם עירערה סופית את אמינותה בעיני הציבור. פשוט טפשים! |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Super Moderator
מנהל
|
shyosi, גם סיאט יוצאים במבצע חדש כל שני וחמישי, ובכך דופקים את אלו שקנו במחיר מלא.
זה פשוט ביזיון שהמבצעים האלה משפיעים על מחיר המחירון. עדיין לא הבנתי למה המחירון לא יכול להישאר זהה, אבל שהמבצע יוגדר כהנחה פשוט... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אל תדאג לסיאט ולצ'מפיון בפרט, הם יכולים להרשות את זה לעצמם. פיאט סובלת מאמינות נמוכה יותר מרכבי VAG ומחירים גבוהים יותר, לכן החברים פה צודקים בנוגע לסמל"ת.
זה שהם השתפרו בשנה שנתיים האחרונות זה נחמד, עדיין כמויות הפונטו איבו שאני רואה על הכביש נמוכות מאוד ואפשר לספור אותם על 2 ידיים בסה"כ, לעומת הפאביה והאיביזה שאני רואה בכמויות מסחריות על הכביש (הפאביה בעיקר בדגם הפשוט עם הטאסות ואיביזה בעיקר 3 דלתות מאובזרת). |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| [כתבה] סיכום חצי שנה עם סקודה פאביה החדשה | stio | רכב כללי | 54 | 09-10-10 19:12 |
| בעיה בסקודה פאביה 2008, מה עושים? | stio | אוף טופיק | 16 | 14-08-09 23:38 |
| סקודה פאביה החדשה: סיכום מפורט- חודשיים ביחד | stio | רכב כללי | 29 | 15-12-08 15:20 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד