![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: מאזדה
|
יעוץ לגבי HGT ספציפית
אהלן חברים,
מחר אני הולך לבדוק HGT שמפורסמת ביד 2, רציתי לדעת האם מישהו מכיר את הרכב הספציפי הנ"ל ויכול לתת עליו פרטים נוספים? מעבר לכך, בלוח מחוונים של הרכב דולקת נורת מנוע, על מה מעיד הדבר? (הבעלים טוען לבעיה כלשהי בחיבורי המצבר)? על מה לשים דגש בבדיקה? אודה לכם אם תענו בהקדם (לפני מחר..) , מצורף קישור למודעה: http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?A...4&Hand=4&Info= |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
שאני חיפשתי את הפונטו HGT שהיתה לי גם היא היתה למכירה
הבעלים הקודמים היה אחד מראש העין לא יצא לי לראות אותה אבל הוא אמר שהוא מוסיף לה שמן יחסית בתדירות גבוהה אז תברר על זה כמה הוא דורש עליה? מה מצב המנוע הגיר והשילדה? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
מכון בדיקה לא יוכל לתת לך אינדיקציה על שום דבר מיוחד, מעבר לדברים הרגילים (שלדה, גיר וכו').
על מה כדאן לשים דגש בעצמך? היסטורית טיפולים מסודרת - חשוב מאוד. מצב הוריאטור. מתי הוחלפה רצועת התזמון. באיזה נוזל קירור משתמשים. עם כל זאת, צריך לזכור שהרכב בן 10, עם כל המשתמע מכך. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| יעוץ לגבי HGT לבנה מאתר יד 2 | איתי398 | יעוץ ברכישת רכב | 8 | 03-12-10 22:43 |
| יעוץ לגבי טיפול | adamreved | פונטו - טכני | 7 | 27-07-10 11:28 |
| יעוץ לגבי סט | lrl23 | אודיו | 8 | 24-07-10 22:42 |
| יעוץ לגבי החלפת מוסך, הזמנת קיט GSR, שאלות לגבי וריאטור | mishel27 | פונטו - טכני | 19 | 19-04-10 20:53 |
| מחפש מידע לגבי HGT ספציפית ובאופן כללי | gt3rs | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 09-04-10 01:03 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד