![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
נזילת מים ממקום לא ידוע
אהלן,
בדקתי שמן מים כמו כל שבוע היום וראיתי שהמים במינימום. פעם אחרונה שמלאתי הייתה גם בערך חודשיים-שלוש ומילאתי קצת במיכל העודפים (מיכל רוחבי אם זה משנה ולא זה שיושב בצד של הרדיאטור). למיטב הבנתי לא אמור להיות לי חסר מים בכלל? כמובן שיש לי בקבוק פרפלו מהול בבגאז' אז השלמתי את החסר. בדקתי את כל הצינורות ברכב והם נראים יבשים. אין שום טיפות על הרצפה, גם באזור משאבת המים הכל נראה יבש וגם בצינורות שעוברים בקיר האש. חפרתי עוד קצת ושמתי לב לצינור המים שעובר למצערת, הוא מתפצל כזה לתוך צינור מתכת ולאזור שם מתחבר המזרק. באיזור הטרמוסטט. אני לא רואה רטיבות באזור של הטרמוסטט. כאן רואים את הצינור מתחבר למאין מפצל כזה: ![]() אני חושד באזור הזה שהקפתי יש שם כמה טיפות: אבל אני לא יודע אם זה מים, האזור שם ספוג בשמן מעל איפה שהקפתי והגישה קצת קשה שם. האם עוברים שם מים בכלל? האם יש פקקי מים באזור האחורי?
נערך לאחרונה על ידי chesh : 17-01-11 ב 20:22. |
|
|
|
|
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| יום הטסות מסוקי 3D בקיבוץ עינת | davidka | אוף טופיק | 1 | 02-11-10 12:34 |
| נזילת שמן | mishel27 | פונטו - טכני | 4 | 18-01-10 14:38 |
| [מיני פרוייקט מצולם] קיבוע נגן MP4 לתושבת דיבורית מקורית | stio | רכב כללי | 2 | 07-11-09 14:45 |
| נורה אדומה לא ידוע באוטו. | stas | בראבו - טכני | 5 | 18-03-09 01:31 |
| תמונות מפגש מועדון פיאט, 24.02.06, קיבוץ יקום | stio | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 6 | 21-02-09 23:31 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד