![]() |
|
![]() |
אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Member
הגלגלים שלי: אונו
|
מחפש סכמה של החשמל של החלונות באונו 95 1.4 הזרקה
יש לי בעיה חשמלית, המפסק של הנוסע ליד הנהג לא עובד (לא מוריד ולא מעלה את החלון)
לעומת זאת, המפסקים שנמצאים בתא הנהג כן עובדים - שני החלונות עולים ויורדים על פניו זאת לא בעיה של המנוע (למרות שהחלון בתא הנוסע קצת איטי, אם יצא לי לפתוח אני אתיז קצת סיליקון לשם בתקוה לצלוף... ואחרכך אשבור את הראש איך לנקות אותו מהשמשה......), אני מחפש שרטוט חשמל של החלונות כדי לפתור אותה בנוסף חשבתי על זה ויתכן שהמנוע שבתא הנוסע לא מקבל מספיק מתח (בטח 7-8 וולט) ולכן לא מרים מספיק מהר את החלון (יש הרגשה שהוא מפעיל יותר מידי שרירים והחלון עולה לאט לאט... בנסוף יש תחושה שהמנועים מחוברים בטור שכן כאשר אני מרים את שניהם החלון של הנוסע עולה לאט יותר....) חשבתי לחבר ממסר ולהביא מתח ישיר מהסוללה אבל אני חושב שאני יצטרך 2 ממסרים כיוון שיש 2 כיוונים וכיוון הזרם מתהפך לפי המפסק.. אז אני חושב שצריך גם 2 דיודות כיון שבצד השני בכיוון ההפוך צריך להאריק - או שאני טועה? בכל אופן אני מחכה לשרטוט אם יש למישהו ![]() תודה!!!!! |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
טפט בין החלונות...!! | i12z | שיפורים וקוסמטיקה | 4 | 17-02-10 15:01 |
מערכת אזעקה/נ.מ לאונו, צריך עזרה במציאת סכמה | tisan4us | אונו - טכני | 1 | 02-11-08 04:33 |
טפט בין החלונות...!! | i12z | גלריה | 0 | 03-10-08 18:59 |
פיאט אונו 93': מערכת החשמל קורסת לחלוטין תחת עומס | stio | אונו - טכני | 3 | 23-05-08 20:32 |
סכמה חשמלית | פורום הגראז' | 5 | 06-09-07 12:17 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד