![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: מאזדה
|
מספר שאלות בעקבות (כנראה) קבלת דו"ח
הזעיקו אותי הביתה בשל מצב רפואי של מישהו מבני הבית, שדרש הגעתי המיידית,
תוך כדי הנסיעה חייגתי לקופת החולים ע"מ לברור מיקום מוקד רפואי קרוב לבייתי, לא הצמדתי את הסלולארי לאוזן, אלא דיברתי כאשר הסלולארי רחוק מהאוזן, על על ספיקר, כנראה שהרמתי את ידי מעל גובה החלון לרגע, מכיוון שלא שמעו אותי היטב, שוטר בניידת שנסעה אמר לי שהוא ראה אותי מדבר עם הסלולארי שהיה צמוד לאוזן, (למרות שזה לא נכון), וכתב בפנקס את מספר הרכב שלי. אני מניח שהדו"ח פחות או יותר מוצדק, אבל אשמח לדעת את הדברים הבאים : 1. מה בדיוק אומר החוק מבחינת שיחה סלולארית ? חייבים 2 ידיים על ההגה ? חייבים דיבורית מותקנת ? מותק על ספיקר ? 2. מישהו יודע מה הסיכוי שבאמת אקבל דו"ח הביתה בדואר ? (אולי רק רצה להפחיד אותי) 3. במידה ואקבל דו"ח הביתה, אנסה לשלוח מכתב המסביר את המצב, אני יודע שאני לא זכאי, אבל אולי יתחשבו במצב המתואר, אצרף גם פלט של שיחות יוצאות, המראות שאכן באותן דקות שוחחתי עם קופת החולים. האם יש דבר נוסף כלשהו שכדאי לכתוב, שישפר את הסיכוי לביטול הדו"ח ? 4. כאשר שולחים בקשה כזו, האם רק לבקש לבטל את הדו"ח בהתחשב בסיטואציה, או לבקש אולי גם להמיר את הדו"ח למשהו אחר ? (אם כן, מה מקובל לבקש ? אזהרה ?) 5. כיצד ניתן לבדוק כמה נקודות תעבורה רשומות על שמי (אם בכלל) במשרד הרישוי נכון להיות ? 6. מה הסנקציה לעבירת דיבר בסלולארי ? 1,000 ש"ח ו 10 נקודות ? 7. אם למישהו יש המלצה לדיבורית בלוטוס לרכב, אשמח לשמוע תודה רבה ! |
|
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |