![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: xtz s75
|
שלום לכולם וחג שמח .
בירשותי פונטו שנת 98 עברה 155 אלף קילומטר . לפני כ 8000 אלף קילומטר הוחלפו פילטרים שמנים , פילטר דלק , פלאגים חוטי הצתה ועוד .. לפני כחצי שנה כ 5000 קילומטר הוחלף חיישן קראנק , לפני כ חודש הוחלפו רצועות פקק נס קפה ומשאבת מים , עקב משאבת מים סדוקה . הבעיה - לפני כייומים השארתי את האוטו מונע בגלל שאני וחברים שמענו מוסיקה , והמצבר חלש , לאחר כ שלוש שעות נסעתי לעבודה ובעמידה בצומת הרכב התחיל לרעוד בצורה לא רגילה ונכבה , התנעתי שוב ונסעתי בצורה רגילה , לאחר סיום העבודה הנעתי את האוטו המנוע שוב רעד בצורה לא רגילה נכבה ואז נדלקה מנורה של ברז אדום אם טיפטופים כאלה , משמה נסעתי למוסכניך שלי הוא פתח את בית המצערת התיז לשם איזה חומר אמר להניע , והאוטו הניע רגיל , באמצע הדרך המנוע נכבה שוב התנעתי וחזרתי הביתה , היום בבוקר הנעתי את הרכב שוב לאחר כ 2 דקות נסיעה הרכב התחיל לרעוד ולגמגם ונסע בצורה לא יציבה הצערתי בצד כיביתי את המנוע וחזרתי לביתי . כמה דברים חשובים . בימים האחרונים נסעתי רוב הזמן על מיכל דלק ריק . המצבר חלש כבר . פלאגים חוטי הצתה ופילטר דלק לא מקוריים . השמח לעזרה וחג שמח . רשמתי זאת מהפלאפון לכן יתכן שהיו שגיעות כתיב . |
|
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חברים אני צריך עזרה דחוף | hugo86 | הצעות ושאלות על פעילויות המועדון | 0 | 04-04-12 00:07 |
| רדיאטור,משאבת מים או ראש מנוע?? צריך עזרה דחוף... | elior_ohana | פונטו - טכני | 11 | 03-07-11 13:08 |
| שלום לכולם חדש כאן צריך עזרה דחוף | raziko | פונטו - טכני | 0 | 23-08-10 20:41 |
| צריך עזרה דחוף דחוף | פורום הגראז' | 1 | 25-08-07 23:45 | |
| פיאט פונטו מחירים של חלקים (צריך עזרה, ממש לא דחוף) | פורום הגראז' | 13 | 24-05-07 23:13 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד