![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס actual 60
|
פונטו ספייס, להחליף קלאץ?
שלום אני חדש בפורום קניתי לפני 3 חודשים ספייס 2005 ידנית
השבוע ביקרתי במוסך מורשה של פיאט ברמת השרון מוסך "חוכמה" מנהל המוסך יוסי נכנס איתי לרכבה ועשינו סיבוב, עוד לא התחלנו ליסוע ויוסי אמר לי שהקלאץ שלי גמור הוא קשה ואם אני אמשיך ליסוע איתו זה יהרוס יותר את הגיר. בנוסף הוא מעריך שאחת תושבות המנוע דורשת החלפה, וכל זה לפני שחיבר את האוטו למחשב כי נורת המנוע נדלקה לי (בדרך למוסך היא כבתה) אז ככה: קלאץ הוא אומר שעולה 1500 ש"ח והקפיד להדגיש שזה לא מקורי או לא חדש לא הבנתי כל כך אחת תושבות המנוע אם באמת צריך זה בין 160-400 ש"ח חיבור האוטו למחשב זה 105 ש"ח במידה ואני מטפל באוטו במוסך אם לא זה הופך ל250ש"ח יש לציין שיוסי היה אדיב ונחמד והיה נכון לעזור לי. מה אתם אומרים זה מחיר הוגן? אולי לפנות לעוד מוסך? |
|
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מעבה מזגן פונטו ספייס 2006 - האם להחליף לחדש או למשומש? | retrohaifa | פונטו - טכני | 2 | 23-05-12 17:34 |
| פונטו ספייס ELX: אחרי 140 אלף ק"מ - להחליף מנוע? | kusi | פונטו - טכני | 14 | 25-11-08 16:10 |
| אם אני רוצה להחליף בולמי זעזועים בספייס מה אני צריך להחליף וכה זה עולה? | 11efraim | פונטו - טכני | 1 | 06-11-07 17:10 |
| בוקר טוב פונטו ספייס 2002 כיצד להחליף נוזל קירור | פורום הגראז' | 7 | 25-03-07 23:54 | |
| להחליף או לא (להחליף? - זאת השאלה! הכוונה למסנן הדלק כמובן) | פורום הגראז' | 10 | 07-01-07 11:52 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד