![]() |
פונטו ספייס, להחליף קלאץ?
שלום אני חדש בפורום קניתי לפני 3 חודשים ספייס 2005 ידנית
השבוע ביקרתי במוסך מורשה של פיאט ברמת השרון מוסך "חוכמה" מנהל המוסך יוסי נכנס איתי לרכבה ועשינו סיבוב, עוד לא התחלנו ליסוע ויוסי אמר לי שהקלאץ שלי גמור הוא קשה ואם אני אמשיך ליסוע איתו זה יהרוס יותר את הגיר. בנוסף הוא מעריך שאחת תושבות המנוע דורשת החלפה, וכל זה לפני שחיבר את האוטו למחשב כי נורת המנוע נדלקה לי (בדרך למוסך היא כבתה) אז ככה: קלאץ הוא אומר שעולה 1500 ש"ח והקפיד להדגיש שזה לא מקורי או לא חדש לא הבנתי כל כך אחת תושבות המנוע אם באמת צריך זה בין 160-400 ש"ח חיבור האוטו למחשב זה 105 ש"ח במידה ואני מטפל באוטו במוסך אם לא זה הופך ל250ש"ח יש לציין שיוסי היה אדיב ונחמד והיה נכון לעזור לי. מה אתם אומרים זה מחיר הוגן? אולי לפנות לעוד מוסך? |
קלאץ' ועוד
כנראה שהכוונה הייתה לקלאץ' לא מקורי כי לא מתקינים כלל קלאץ' לא חדש.
אתה יכול לבדוק בעוד מקומות: 1. מוסך מורשה היבואן: www.musach.co.il/details.asp?id=222 לאריה או זאביק. 2. מוסך מורשה היבואן: www.musach.co.il/details.asp?id=60 לחיים. 3. מוסך לא מורשה היבואן: www.musach.co.il/details.asp?id=709 לשלמה. זה מכיוון שאתה מהרצליה והם לא יותר מדי רחוקים ממך. בהצלחה ובברכה - רפי לין |
אממ..
צטט:
לגביי החיבור רכב למחשב הוא דרש 100 שקל.. ואם לא תטפל אצלו 200..?! לדעתי ממש מוגזם ולא פייר.. כשאני בדקתי את הרכב שלי אצל המוסכניק שלי ( אחריי קנייה).. הוא סיבוב על הרכב.. בעלה על ליפט.. חיבר למחשב רכב.. בחן ממש את כול הרכב.. וכל התענוג הזה בחינם... ממש בחינם! לאחר כחודש.. באתי לבדיקה חוזרת למחשב רכב.. (בגלל חיישן אוויר שזייף) גם בפעם השנייה הבדיקה בחינם!!.. 200 שקל.. מוגזם ביותר!!! |
צטט:
לגבי טיפול ברכב אני חושב שכדי שתעשה שיבוב בין מוסך מורשה ללא מורשה (תראה המלצות כאן למוסכים), המצלה שלי היא גם להחליט לפי הרגש שלך מבעלי המוסך. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 01:03. |