![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
מנהל
|
חוות דעת חיובית על ביקור במוסך המרכזי!
ערב טוב
מאחר והטמפרה שלי הייתה צריכה טיפול 180000 ומאחר ואני עובד בת"א החלטתי לקחת את הרכב לטיפול במוסך פיאט המרכזי שברמת החייל (אני יודע שיש גם את מוסך אמיר ואת מוסך פיאטון אבל מאחר והמרכזי יותר קרוב לי לעבודה החלטתי לגשת אליהם) בכל אופן הגעתי למוסך על הבוקר (7 בבוקר) מיד קיבל אותי אחד הבוחנים בקבלה בחיוך והסביר לי בדיוק מה כולל טיפול כזה , שאל אותי מה אני מעונין לבצע או אם יש משהו שאני מעדיף לא לעשות וכ"ו. לאחר הסברתי בדיוק את מבוקשי ניגש איתי הבוחן לרכב הסביר לי בדיוק מה יבוצע לרכב וכ"ו. והשארתי את הרכב במוסך. בסביבות השעה 12:00 התקשרו אליי שהרכב מוכן , ולכן חזרתי למוסך להוציא את הרכב. הפקידה בקבלה הייתה מאד נחמדה וחייכנית, המחיר היה בהחלט סביר לגמרי ואפילו הרבה יותר זול ממה שתיארתי לעצמי . אני באמת חושב שחשוב לציין שלכל אורך הביקור במוסך הן כשהגעתי בבוקר והן כשחזרתי לאסוף את הרכב נתנו לי באמת את ההרגשה הכי טובה, טיפלו בי מעל ומעבר, היו מאד נחמדים , ופשוט אני יכול להגיד שהשירות שלהם פשוט מעל ומעבר. חשוב לי לציין שהרכב שלי טופל מיומו הראשון על הכביש ב 1994 ב 3 מוסכים מורשי יבואן בלבד (גם הבעלים הקודם טיפל רק שם) מושך פיאטון, מוסך שמשון , ומוסך כחול לבן. ושלושתם מצויינים מקצועים וראויים. אך כמו שציינתי בהתחלה החלטתי לטפל במוסך המרכזי פשוט כי זה יותר קרוב לי לעבודה . עוד חשוב לי לציין שמכיוון ואני עוסק ברכב לא מעט שנים וביקרתי בעשרות מוסכים (במסגרת צבאית, במסגרת מקום עבודה קודם , ובמסגרת עבודתי הנוכחית שהיא אחראי רכב בשגרירות כלשהי) שירות , אווירה, והרגשה כל כך נעימה וטובה כמו שקיבלתי במוסך המרכזי היום זה משהו שפוט לא נתקלתי בו עד היום. כן ירבו.
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
חוות דעת על עבודה במוסך מורשה - פונטו 2002 | chesh | פונטו - טכני | 63 | 15-11-09 21:59 |
hgt - טיפול במוסך המרכזי חלקים ומחירים | BentzZz | פונטו - טכני | 11 | 23-02-09 23:12 |
איפוס מחשב רכב, לא במוסך המרכזי. | farmalot | פונטו - טכני | 8 | 06-07-08 14:49 |
החלפת קלאץ במוסך המרכזי של פיאט | פורום הגראז' | 7 | 09-09-07 16:53 | |
באיזה פאראפלו משתמשים במוסך המרכזי / לא יודעים למהול ? | פורום הגראז' | 20 | 28-08-07 17:01 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד