![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Banned
הגלגלים שלי: פיאט בארטונה
|
ייעוץ ברכישת פיאט פונטו קבריולט
""
נערך לאחרונה על ידי מנש המטורף : 29-03-10 ב 01:32. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
תקנה אחת (שים לב לגג!) ותחליף לה מנוע כשהוא ימות.
למה סתם להחליף מנוע?
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
לדעתי...
לדעתי לא צריך להשקיע כאשר לא צריך מכוניות פונטו קבריולט הן בדרך כלל מכוניות שבעלים שלהם פינקו אותם אז אין צורך לעשות פרויקט פשוט תקנה אחת טובה מכנית קצת קוסמטיקה גג חדש הייתי אומר חובה כדי לחסוך חוסר נעימות מול החברה בחורף אם יחליט הגג לעשות נזילות בדיוק מעל הראש שלה ומעל ראש שלך יהיה תקין
![]() תכלס טיפולים כמו שצריך למנוע גג חדש ריפוד חדש וסע בשלום עד אינסוף גם להלחליף מנוע ל1300 זה לא כזה פשוט כמו שאתה חושב אגב 1242 עם 60 סוס בכלל לא רע ולדעתי לא צריך יותר מזה לכזה אוטו העיקר מכזה אוטו זה להנות לפנטז לעשות פוזה וכמה שכלולים ולהשאר בחסכון דלק אדיר |
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
קח בחשבון שההחזקה זולה (יחסית) כי אם אני לא טועה זה מנוע של פונטו רגילה, ובנוסף זאת השקעה מצוינת לעוד כמה שנים שהרכב יהיה אספנות, תמיד אמרתי שרכבי קבריולט שומרים על ערכם.
אבל מבחינת פוזה - הוא לא הכי "פלאשי" , אם הייתי מחפש יותר פוזה , נוחות , וקצת יותר כח הייתי נוטה לכיוון ה306, סורי על הבגידה בפיאט
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
306 +1
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
|
תודה על התגובות
כמה צריך לעלות מנוע של V16 כוחות סוס 85 וכמה צריך לעלות גג חדש ובערך לכמה זמן הוא מחזיק אני חושב גם ככה הערך של הקבריולט בקושי יורד הייתי אומר גם לא יורד תמיד יהיה איזה צעיר פוחז שירצה לקנות בקשר לאספנות האמת לא חשבתי על העניין הזה עוד כמה שנים הוא יחשב אספנות? אם אני לא טועה עוד 5 שנים הוא יצטרך פעמים לעבור טסט בשנה בגלל שהוא יעבור את ה20 שנה תקנו אותי אם אני טועה עוד שאלה לגבי הגג ב1600 הבנתי שהוא אוטומטי ב1300 הוא ידני לא? לגבי הביטוחים של יצור כזה כמובן שאני לא מתכוון לעשות מקיף אם היה אפשר לוותר על החובה הייתי מוותר בעיקרון זה רק צד ג' כמה צריך לעלות לי ביטוח לאוטו כזה איך זה הולך ככל שהרכב ישן הביטוח עולה או יורד ? נערך לאחרונה על ידי מנש המטורף : 09-03-10 ב 15:20. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
הביטוח חובה או צד ג' הם יחסית זולים באוטו קטן כזה ולא ממש משנה כמה הוא ישן.
אני יודע שבביטוח מקיף המחיר מזנק שיש גג נפתח, אבל בחובה וצד ג' יש מצב שהמחיר זהה לפונטו רגילה. אבל מה יותר פשוט מלהתקשר לביטוח ולשאול בכל מקרה, לפי דעתי כל הפונטו קבריולט כמעט הם במצב מחפיר, אלו שבמצב טוב בטח לא למכירה. לפי דעתי יהיה לך הרבה יותר נוח לקנות פז'ו 306 פתוחה ורק לעשות לה "יישור קו" רגיל ולא להכנס להרפתקה הזאת עם הפונטו. ה306 הפתוחה גם יותר יפה מהפונטו הפתוחה...
|
|
|
#8 |
|
Banned
|
לא חשבתי לעשות מקיף בכלל
ואגב לפי דעתי הפיג'ו שהיא סגורה נראת על הפנים נערך לאחרונה על ידי מנש המטורף : 21-03-10 ב 03:07. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
בתמונה נראה טוב אבל גם שאני חיפשתי לקנות את שלי התמונות נראו טוב וכל פעם היתה באה איזה גרוטאה דפוקה/חלודה/במצב מכני בעייתי
פשוט תלך ותראה איך האוטו נראה חיצונית. אתה במילא רוצה לשפץ אז אתה רק צריך אוטו שנראה טוב קוסמטית מבחוץ ומבפנים, מה שאתה יכול לראות לבד.
|
|
|
#10 |
|
Banned
|
אין ספק שאני ימצא אחת כזאת אני קודם כל לפני הקניה ילך איתה למוסך לבדיקה
אם שיפוצים רק שיפוצים כמו שאמרת "קוסמטיקה" אם זה ריפוד צבע אם היא במצב מכני שאני יצטרך להשקיע עליה כל מיני שטיות אין לי טעם לקנות כל המטרה זה לקנות אוטו כזה בזול לשים לו מנוע חדש של 1300 V16 ואולי שיפוצים של צבע וריפוד עם הזמן אם אני יצטרך לעבור את ה24 אלף לא שווה לי כל הסיפור |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ייעוץ ברכישת פיאט פונטו גרנדה רובוטית 2007 | אוריגמיש | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 05-01-10 20:51 |
| ייעוץ ברכישת רכב, סקודה 2005 : | אוריגמיש | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 03-01-10 12:10 |
| ייעוץ ברכישת רכב [ראשון] נהג חדש | chen_babilian | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 13-12-09 21:27 |
| ייעוץ ברכישת פונטו ספייס אקטואל 2005 + דו"ח בדיקה | kobyt | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 22-10-09 17:46 |
| ייעוץ ברכישת רכב- פונטו אוטומטית 2002 | ron123456 | פיאט כללי | 1 | 28-03-09 20:32 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד