![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאטו פונטו XTZ 75
|
פונטו 75 מודל 98 - רעידות בזמן לחיצה על הגז ובעמידה
שלום לכולם!
שמי רביב, בעל פיאט פונטו 75 שנת 98, מבאר שבע מקווה שאוכל להיעזר בכם לפני שאשים את האוטו במוסך. לפני כמה ימים (אחרי יום וחצי שהאוטו עמד, ביום קר מאוד יש לציין), הנעתי את האוטו ובפעם הראשונה הוא עשה רעש מאוד מוזר של רעידות (לא קושי רגיל בהנעה..) ובנסיעה בהילוך ראשון ושני, כשאני לוחץ על הגז גם יש תחושה כזאת של רעידה ורעש שלא היה קודם. כשאני עומד עם האוטו ברמזור אז הידית הילוכים רועדת, גם כן דבר שלא קרה לפני כן. מאז אותו יום האוטו לא עשה את הבעיה הזו בהנעה, אך עדיין ישנן רעידות בהילוכים נמוכים ובעצירות (לטעמי במידה מועטה יותר, אך אולי אני סתם מקווה שהבעיה נפתרת מעצמה..) מה דעתכם? האם באמת יכול להיות קשר לקור שהיה? או שאתם יודעים להגיד סבירות לחלק דפוק שיש לתקנו. תודה רבה! רביב |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
חברים המעוניינים לשאול שאלות בעינייני רעידות, אבקשכם להדגיש האם מדובר ברעידה של עבודת המנוע, כמו למשל טורים נמוכים מידי? או האם מדובר ברעידה של מרכב הרכב. משמע רעידות של ברזל בברזל?
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאטו פונטו XTZ 75
|
סער,
לצערי איני בטוח שאני יודע להגדיר למה כוונתך. אני יכול לציין שהרעידות מורגשות אך ורק כאשר אני נמצא במהירות נמוכה (הילוך נמוך) ונותן גז התחלתי בהילוך ראשון. כמו כן אני מרגיש אותן כאשר אני עומד ברמזור, והרעידה מורגשת כאשר אני מניח את ידי על ידית ההילוכים. האם זה עוזר להבנת מהות הרעידה? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
נראה לי שצריך ניקויי מזרקים ואו בית מצערת.
לבדיקה הוצא כל פעם כבל שמתחבר לפלג וראה אם יש שינויי . ברגע שאתה מוציא ורואה שאין שינויי שם הבעייה או בכבל ולרוב במזרק |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רעידות קלות בזמן עצירה | רועי.ש | פונטו - טכני | 16 | 11-08-14 16:46 |
| רעידות בזמן נסיעה | elishana1 | פונטו - טכני | 2 | 09-06-08 18:57 |
| רעידות ברכב בעת לחיצה על דוושת הגז | eliran_a | אונו - טכני | 3 | 01-04-08 17:25 |
| ספייס SX - רעידות בזמן עצירה | פורום הגראז' | 3 | 25-04-07 23:10 | |
| חריקות מכיוון המנוע בזמן לחיצה על הקלאצ' | פורום הגראז' | 2 | 01-09-05 02:55 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד