![]() |
|
![]() |
שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
יופי של סיום להתחלת בילוי בשישי - תאונה...
שמחים ומאושרים (הרוב יותר ממני מכיוון שאני היחיד שלא שתה ולכן גם נסענו ברכב שלי שאני נוהג) יצאנו לכיוון רמת מנשה לבילוי של יום שישי.
ככה זה התחיל, ופה זה גם נגמר, כאשר חזיר בר גדול קפץ משום מקום אל הכביש. בלימה חזקה ככל שתהיה לא הספיקה, לשבור את ההגה לצד לא בא בחשבון עקב חשש להתהפכות, אז כל שנותר זה פשוט להאט כמה שניתן, ועדין החזיר והרכב נפגשו (צד ימין של הרכב מקדימה, צד הנוסע) כשהרכב במהירות של 50+ קמ"ש. לחזיר שלום (לפחות בדקות לאחר מכן, שכן הוא התגלגל מספר פעמים ולאחר מכן המשיך לרוץ אפילו בלי צליעה), לרכב שלי לעומת זאת - ממש לא. במידי לאחר החבטה החל צליל חזק של בריחת אוויר שהגיע מאיזור הרדיאטור. עצרתי בצד, ושמתי לב גם לעשן לבן שיוצא בקצב מטריד מהאגזוז. מהר כיביתי את הרכב (לא היה סימן להתחממות המנוע לפי המד טמפ' בכל אופן). פתיחת מכסה המנוע (זה החלק שחטף הכי חלש את המכה, מגלה תמונה לא נעימה בכלל. הרדיאטור זז מהמקום, הפגוש הקידמי בצד של הפגיעה חטף מכה לא קטנה בכלל, וזה נראה כאילו המנוע זז קדימה (באופן מוזר, לכיוון המנוגד ממה שחשבתי שיקרה, כאילו זז לכיוון קדמת הרכב ולא לכיוון תא הנוסעים). פנס ימין כמובן נשבר, ולאחר שראיתי את העשן שמאד הזכיר לי ראש מנוע (רק שאין לי מושג איך ראש מנוע אמור אם בכלל להיפגע מדבר כזה), פתחתי מהר את הפקק שמן, שהיה נקי, אך בפתיחה של מיכל המים, התגלה שמפלס המים עלה, והמים חומים, מזכירים מי ביוב (במקור היה פראפלו כחול). תמונות אעלה שהגרר יביא את הרכב (ביינתים חבר החזיר אותי הבייתה). ועכשיו כמובן אומדן נזקים: פגוש, פנס ימין -> החלפה בטוח. רדיאטור -> לא נראו נזילות בכל הזמן שעמדנו ליד הרכב, אבל כמו שאמרתי הוא זז. יתכן שהצליל של בריחת האוויר הגיע ממיכל הגז של המזגן? (שמתי לב שהוא קרוב מאד). מישהו יודע אולי למה נוזל הקירור נהיה כך? עלות משוער לתיקון של מכסה מנוע (בעיקר התעקם קצת, אולי כמה שריטות על הצבע), כנף ימין (התעקמה בחלק שקרוב לפנס)? עלות משוערת או ידועה של פגוש (שאני משער מגיע שחור, אז כולל צביעה) ופנס? רדיאטור למקרה שכן יזדקק להחלפה? אני מתחיל לחשוב כמה חסכונות אצטרך לשבור על מנת לתקן את כל זה עכשיו ![]() ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
שיירה מהמרכז בשישי הקרוב.. שרשור אישורי הגעה | צביקוש23 | פעילויות המועדון | 20 | 12-09-08 13:14 |
שיפורי "יופי" | asaf.m | תמונות וסרטונים - כללי | 0 | 26-04-08 17:20 |
הביטלס או הרולינג-סטון ? | פאנקיעיראקי | אוף טופיק | 6 | 02-12-07 07:47 |
מי בעד מיפגש בשישי הקרוב? | מועדון פיאט ישראל | 6 | 04-09-06 17:24 | |
אחריי תאונה קטנה באונו ..! | פורום הגראז' | 2 | 20-04-06 22:40 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד