![]() |
|
![]() |
בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס S
|
פיאט פונטו S שנת 2001
שלום לחברי הפורום הנכבדים:
בשבוע שעבר רכשתי פיאט פונטו S (ספייס) מודל 2001. נפח המנוע 1242 סמ"ק, ידנית. הרכב היה שייך לזקן, לא נסע הרבה (78000) אבל לא טופל כלל. הכנסתי את הרכב לטיפול מקיף שכלל: טיימינג, שמנים, ברקסים, סנדלים, מזגן, צמיגים, מצבר, הסרת קצת חלודה מתחת למצבר, שמן גיר, תרמוסטט, החלפת מים. לדעתי, הזקן השתמש בערבוב בין מים רגילים למים ירוקים שהיו קודם (הוסיף מים רגילים). בכל אופן, הדגם הזה לא כולל כמעט שום אבזור - אין חלונות חשמל, אין נעילה מרכזית, אין מראות חשמליות, אין מד סלד ואין מד חום מנוע (יש רק נורות). הנורות עובדות אבל לא מדווחות על שום תקלה (אבל עובדות). השאלה: ההגה ברכב קשה יחסית אבל לא נורא - כאילו אין הגה כוח אבל לא כמו הגה כוח מקולקל - בתחילה חשבתי שאין הגה כוח ברכב. השאלה - האם יש הגה כוח בכלל (אין כפתור סיטי) ? כיצד ניתן לבדוק האם יש בו הגה כוח הידראולי או הגה חשמלי או מכני (המכונאי שלי, לא מורשה פיאט, לא התעסק בכך ואמר שאין בעיה). הבנתי כי יש הגה חשמלי בחלק מדגמי הספייס - השאלה האם גם ב- S שנת 2001. שאלה נוספת: האם נתן להתקין מד חום מנוע ברכב? אם כן, כמה זה עולה? והיכן? אני מעוניין על המלצה למוסך באזור ירושלים שמסוגל לבצע התקנה של מד חום מנוע. מעוניין גם בהצעת מחיר לנעילה מרכזית. אינני מבין גדול במכוניות, אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מחפש פיאט פונטו ELX 2001-2002 | matan-dk | קניה | 2 | 23-05-09 15:29 |
ספר של פיאט פונטו ספייס דגם SX 8V 2001 | טוני_חאין | פונטו - טכני | 5 | 07-04-09 16:37 |
למכירה פיאט פונטו HGT 2001 | C/\OT | מכירה | 18 | 31-03-09 15:58 |
[למכירה] פיאט פונטו HGT שנת 2001 | AUTOGO | מכירה | 3 | 31-01-09 08:22 |
פיאט פונטו ELX 2001 יישור קו . | ELX2001 | פונטו - טכני | 13 | 18-03-08 17:03 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד