![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX 1.3
|
פיאט פונטו ספייס HGT / HGT Abarth - כמה שאלות לגבי תחזוק הרכב.
אהלן וסוף שבוע נעים לכולם.
מכוון שאני מתכנן לרכוש פיאט פונטו HGT / HGT Abarth בעתיד, הייתי רוצה לשאול כמה שאלות לגבי עלויות התחזוק של הרכב. ראשית, אשתדל לחפש את מודל האברט' למכירה בצורה נרחבת, אך במידה ולא אצליח למצוא אחת כמובן שאקנה את ה-HGT הרגילה, שנת 2001 או 2002. כעקרון הרכב ישמש לנסיעות יומיומיות רגילות, ולא למרחקים ארוכים למדי. הייתי רוצה לשאול אתכם, חברי הפורום שברשותם HGT כלשהי, האם עלויות התחזוק של הרכב הינן יקרות או שמה סבירות בהחלט? הייתי שמח לקבל פרטי תחזוק הן מבחינת ביטוח, דלק, חלקי חילוף וכדומה. שבת שלום לכולם ותודה רבה!
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
אתה יודע שהאבארת' הוא רק שידרוג קוסמטי, נכון?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX 1.3
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
ועוד נתון קטן.
אבארט' רק משנת 2003
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
אם תמצא רכב מטופל כמו שצריך לאורך השנים עם ק"מ סביר והבעיות שלך יהיו רק טיפולים אז אין לך בעיה של תחזוקה. ברקסים מקוריים (צלחות + רפידות) - כמעט 1000 ש"ח, יש אפשרות לחליפי בחצי מחיר. מולמי זעזועים וקפיצים דיי יקריים המקוריים ומי שכבר היה צריך להחליף אז בדר"כ שם חלקיים חליפיים משודרגים (OMP,בילשטיין,אייבך ועוד), מצמד מקורי - 1700 ש"ח בערך (תקנו אותי אם אני טועה). טסט - 1000 ש"ח לערך. ביטוח מקיף - בהנחה שאתה נהג צעיר - 5000-5500 ש"ח (לא ידוע לי תוספת לנהג חדש). דלק - תלוי בנסיעה שלך - מגיעה גם ל -12 ק"מ לליטר.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
12 ק"מ לליטר, זה קצת יומרני לדעתי. בנסיעה מאוד רגועה בתנאים משולבים (עיר\חוץ\מזגן\בלי מזגן) אפשר לצפות ל-10\11 ק"מ לליטר ובנסיעה שגרתית יומיומית 9 ק"מ לליטר.
חלפים יקרים יותר מהספייס החלשות יותר (מעריך בהפרש ממוצע של כ-15% באחזקה שוטפת) וזמינות החלקים קצת בעייתית. צריכת הדלק, לדעתי האישית, צריכה להוות פאקטור לגבייך רק אם הנסועה השנתית שלך רבה. סה"כ רכב מאוד מהנה לנהיגה ובמחיר אחזקה סביר ביחס לביצועים שאתה מקבל.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| עזרה לגבי פיאט פונטו ספייס אקטואל שנת 2006 ידני | hatem_abed | פונטו - טכני | 1 | 25-02-09 19:56 |
| שאלות חשובות (לגבי פונטו ספייס ELX. נערך כמובן) | פורום הגראז' | 2 | 27-08-07 13:44 | |
| כמה שאלות לגבי פונטו ספייס | פורום הגראז' | 6 | 09-08-07 23:04 | |
| שאלות לגבי פיאט פונטו ספייס | פורום הגראז' | 18 | 14-06-06 11:41 | |
| אהלן כמה שאלות לגבי פונטו 65 | פורום הגראז' | 2 | 19-05-06 14:57 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד