![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
ירידה לאילת עם האוטו, לרדת או עדיף שלא?
היי חברה,
כמו שאתם רואים יש לי אונו ואני מתכנן לרדת איתה לאילת יום ראשון הקרוב... נציין שעשיתי השבוע טיפול 10000; הוחלף שמן מנוע + פילטר שמן + פילטר אוויר + פלאגים + חוטי הצטה + רפידות של הברקסים. האוטו עבר 92200 קילומטרים, נוסע כמו שצריך ![]() אשמח לתגובותייכם אלי
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
נסיעה לאילת
בדוק שמן, מיים/נוזל קרור ואויר בגלגלים וסע לאילת.
אני עם אונו 1.1 1993 ועם כ 180000 ק"מ נוסע בכל הארץ ללא כל הכנות מוקדמות. בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
האונו שלי מזמן עברה את ה-220,000 והיא נוסעת נהדר בכל רחבי הארץ (מאילת ועד החרמון).
|
|
|
#4 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
האונו שלי בקושי עברה 126,000 ק"מ ואני לא הייתי נוסע איתה לאילת, יש מספיק יונדאי גטס להשכרה בזול...
המקסימום שהגעתי איתה זה לירושלים ב- 2004. זה לא רק אמינות הרכב, יש את עיניין הנוחות בנסיעה והבטיחות במקרה של חס וחלילה תאונה. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
מכונית נועדה לנסיעה, אם היא במצב תקין אינני רואה שום בעיה לבצע פעולה אלמנטרית, כמו נסיעה לאילת, עימה. אנחנו לא מדברים כאן על נהיגת מרוצים, ראלי בשטח וכדומה. בסה"כ 4 שעות בערך עם עצירה לקפה בדרך.
נסיעה טובה.
|
|
|
#6 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט בראבו
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] כל החשוב שתהנה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] באילת שמש, ים, ערסים... מה אפשר לבקש יותר
דניאל (:
|
|
|
#7 | |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
צטט:
רענן- אין שום ספק שהאונו תגיע. אבל הרכב לא נוח לנהיגה ממושכת לעומת רכב חדש. בנושא הבטיחות: הייתי מגדיר את האונו כרכב שקיבל 0 כוכבים מתוך 5 במבחן ריסוק (אם היה). לכן אם חס וחלילה תהיה תאונה זה יכול להסתיים באסון. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מה עדיף למלא במיכל העיבוי ? | פורום הגראז' | 3 | 06-08-07 21:02 | |
| נסיעה לאילת עם פיאט אונו 94 להסתכן או לא??? | פורום הגראז' | 2 | 09-11-06 00:12 | |
| נסיעה לאילת עם פיאט אונו 94 מנוע 1.4i הזרקה, להסתכן או לא??? | פורום הגראז' | 0 | 25-10-06 01:15 | |
| המשימה: לנהוג בפיאט אונו 87' לאילת. האם תגיע או תיתקע? | פיאט כללי | 0 | 02-09-06 16:47 | |
| רחיצת האוטו במכונת שטיפה :האם יכול להגרם נזק לפרונט של האוטו | פורום הגראז' | 6 | 21-04-06 15:46 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד