![]() |
ירידה לאילת עם האוטו, לרדת או עדיף שלא?
היי חברה,
כמו שאתם רואים יש לי אונו ואני מתכנן לרדת איתה לאילת יום ראשון הקרוב... נציין שעשיתי השבוע טיפול 10000; הוחלף שמן מנוע + פילטר שמן + פילטר אוויר + פלאגים + חוטי הצטה + רפידות של הברקסים. האוטו עבר 92200 קילומטרים, נוסע כמו שצריך :) אשמח לתגובותייכם אלי :) |
נסיעה לאילת
בדוק שמן, מיים/נוזל קרור ואויר בגלגלים וסע לאילת.
אני עם אונו 1.1 1993 ועם כ 180000 ק"מ נוסע בכל הארץ ללא כל הכנות מוקדמות. בברכה - רפי לין :) |
האונו שלי מזמן עברה את ה-220,000 והיא נוסעת נהדר בכל רחבי הארץ (מאילת ועד החרמון).
|
האונו שלי בקושי עברה 126,000 ק"מ ואני לא הייתי נוסע איתה לאילת, יש מספיק יונדאי גטס להשכרה בזול...
המקסימום שהגעתי איתה זה לירושלים ב- 2004. זה לא רק אמינות הרכב, יש את עיניין הנוחות בנסיעה והבטיחות במקרה של חס וחלילה תאונה. |
מכונית נועדה לנסיעה, אם היא במצב תקין אינני רואה שום בעיה לבצע פעולה אלמנטרית, כמו נסיעה לאילת, עימה. אנחנו לא מדברים כאן על נהיגת מרוצים, ראלי בשטח וכדומה. בסה"כ 4 שעות בערך עם עצירה לקפה בדרך.
נסיעה טובה. |
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] כל החשוב שתהנה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] באילת שמש, ים, ערסים... מה אפשר לבקש יותר
דניאל (: |
בדוק מים וסע....
רק בזהירות בערבה שלא תרדם על ההגה.... |
יש משהו מענין באילת עכשיו?
שחרון |
צטט:
רענן- אין שום ספק שהאונו תגיע. אבל הרכב לא נוח לנהיגה ממושכת לעומת רכב חדש. בנושא הבטיחות: הייתי מגדיר את האונו כרכב שקיבל 0 כוכבים מתוך 5 במבחן ריסוק (אם היה). לכן אם חס וחלילה תהיה תאונה זה יכול להסתיים באסון. |
גיא, ללא צל של ספק, נסיעה עם רכב חדש הרבה יותר מהנה ובטוחה יותר. אבל, לדעתי האישית לא מצדיקה את המחיר שיהיה עליו לשלם על רכב שכור. אם השיקול היה לא לנסוע בגלל הרכב הייתי הולך לכייוון של תחבורה ציבורית, אך היות והוא מוכן לנסיעה, אז בכיף.
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 22:18. |