![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
טיפול משפטי מול סמל"ת
חברי פורום יקרים!
כחובב פיאט, וככזה שגדל כל חייו עם רכבי פיאט - אני כותב את ההודעה הזו בעצב רב... ברשותי פיאט איבו 2011, אשר נקנתה מהסוכנות, טופלה ופונקה כאילו הייתה ביתי... לפני כמה ימים, כאשר רציתי להפעיל אוורור ברכב, סובבתי את כפתורי שינוי מצב מיזוג האוויר והטמפרטורה, ולצערי נשארתי עם שניהם ביד, פשוט התנתקו מהפאנל... במוסך נאמר לי שהתיקון יעלה 1400 ש"ח, לא כולל מע"מ ועבודה - מה שמעמיד את הסיפור על כ-2000 ש"ח. קשה לי מאד לקבל את זה. רכב הוא לא מוצר שאמור להחזיק 5-6 שנים עד שהוא מתחיל להתפרק (מילולית - מתחיל להתפרק...). לא הגיוני שציר של כפתור יהיה עשוי מפלסטיק שקוף וזול. ופתאום, צפות ועולות לי סוגיות נוספות ששכחתי מהן: כפתורים עם צירים עשויים פלסטיק חלש שמתנתקים מהקונסולה, מובילי צירים בדלתות שזקוקים להחלפה כל שנה וחצי בגלל חריקות ושחיקה, גומי אוטם סביב השמשה הקדמית שכולו סדוק כבר לאחר שלוש שנים... ואז אני מבין: הרכב הזה אינו מותאם לאקלים הישראלי!! כל הדברים שציינתי לא קרו באף רכב של אף חבר ומכר שלי, ביניהם רכבים בני 8-9 שנים ויותר... לצערי בסמל"ת לא טרחו לחזור אליי, ולכן אין לי מנוס מלפעול משפטית. יצרתי כבר קשר עם פיאט העולמית ואני מחפש עכשיו בעלי פונטו נוספים (לא יודע מה קורה בדגמים אחרים...) מעבר לאלו שכבר יצרו איתי קשר כדי להעביר את הסיפור הזה לערכאות משפטיות, כי זה ממש לא סביר בשום קנה מידה. גם כאלו שכבר תיקנו את זה על חשבונם. מוזמנים ליצור איתי קשר בפרטי. שבוע טוב לכולם! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
היית משלם 90,000 ₪ על רכב אם היית יודע שתוך 5 שנים כל הפלסטיקה ברכב נופלת? או שתוך 3 שנים כל הגומי שאוטם את השמשה סדוק כולו? או שצירי הדלתות עשויים מפלסטיק ואתה צריך להחליף אותם כל קיץ? ויש עוד לא מעט דוגמאות... (אגב, לא נתקלתי בכזו תופעה באף רכב של חבר/חברה, ביניהם רכבים בני 15 שנה...) מה שעצוב הוא שסמלת לא מבינה שיש פה בעיה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
טיפול 100K מה המחיר במורשה (כמו שמשון) ? והאם עדיף מוסך "רגיל" | avhyh | פונטו - טכני | 12 | 24-10-11 08:06 |
מחיר טיפול "קטן" | snufkin | פונטו - טכני | 7 | 30-05-10 10:57 |
התחלתי טיפול של כ1000 ש"ח גמרתי מעל 2400 ש"ח | 11efraim | פונטו - טכני | 11 | 22-03-09 08:50 |
טיפול לרכב 140 אלף ק"מ. | YOSI-BR | פונטו - טכני | 8 | 03-12-08 02:09 |
פונטו 2000 MK1- טיפול "יישור קו" והחלפת קלאץ | פורום הגראז' | 2 | 25-08-07 04:34 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד