![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
ה.פ שקיבלתי הבוקר.
היי דוד,
יש לך אולי המלצה על מוסך למיזוג אוויר באיזור גדרה/קריית מלאכי/ רחובות? תודה, אופיר.. אופיר, השאלה הזאת זה כמו לשאול בחנות דגים, "היכן אפשר לקנות דגים". ![]() אלא אם אתה רוצה במיוחד, מוסך למיזוג אוויר. ספר בפורום מה הבעיה במזגן שלך. דוד. עריכה, מצטער טעות שלי, רק עכשיו ראיתי שכתבת בפורום. אין לי המלצה על מוסך למיזוג אוויר.
שאלות בנושאים טכניים נא לפרסם בפורום. לכעוס ולהעלב הם, להעניש את עצמך על טעותם של אחרים. ![]() נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 11-03-16 ב 19:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
צטט:
הייתי בטוח שאתה מכיר מוסך מאיזור שלך, לא סתם כתבתי בפרטי אחרי ההודעה בפורום. תודה בכל מקרה על העזרה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
אם היית כ"כ נחמד ולא הבנת את התגובה שלי, אז אני יכול לספר לך שיש לי חבר ילדות בעל מוסך לחשמל ומכונאות רכב, כולל מיזוג אוויר והתקנת מערכות גז ברחובות.
אני מדבר על ממש חבר ולא על איזה מוסך שאני מכיר. אם אתה מעוניין תקבל גם הנחה ושרות מעולה בלי סיפורים ובזבוז זמן. דיברתי איתו, אמר שיעשה לך בדיקה חינם ותשלום לא כמו ללקוח מזדמן. ואם מותר להתלוצץ שוב, אז אכתוב שזה מזכיר לי את בעל חנות הדגים ששלח את הקונה ("ששאל היכן אפשר לקנות דגים")לקנות דגים בחנות ממול. ![]() דוד.
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
דויד נכון להיום וזה אומר בערך 3 שנים לפחות מאז הכנסת החומר לאיטום נזילות במזגן של הפורד של ההורים שלי הכל תקין בלי עין הרע
![]()
![]() |
#5 | |
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
![]() צטט:
נשמע כמו חבר חביב ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
צטט:
![]() תשמח שאצלך זה הצליח. לא תמיד זה מצליח בד"כ כאשר אני מטעין את החומר למזגן, ההצלחה היא ב-80%. כבר קרה מקרה אחד שזה לא הצליח לי. כאשר הדליפה מהמאייד הייתה גדולה מידי. הבחור ידע מראש שסיכוי ההצלחה קלוש מידי, אבל בכל זאת התעקש שאבצע. אופיר מיד אני שולח לך בפרטי את מס' הנייד של בעל המוסך, תאם איתו, השם שלו אמנון. סיכמנו שהוא יעשה לך בדיקה חינם, ולאחר מכן תחליט אם לתקן או לא. דוד.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
ה.פ שקיבלתי הבוקר. | davidmzr | פונטו - טכני | 3 | 29-02-16 15:38 |
ה.פ שקיבלתי הבוקר. | davidmzr | פונטו - טכני | 7 | 08-09-15 08:29 |
ה"פ שקיבלתי הבוקר. | davidmzr | פונטו - טכני | 12 | 22-09-14 00:01 |
ה.פ שקיבלתי. | davidmzr | פונטו - טכני | 19 | 03-04-14 20:11 |
ה.פ שקיבלתי הבוקר. | davidmzr | פונטו - טכני | 8 | 06-05-13 00:48 |