![]() |
ה.פ שקיבלתי הבוקר.
היי דוד,
יש לך אולי המלצה על מוסך למיזוג אוויר באיזור גדרה/קריית מלאכי/ רחובות? תודה, אופיר.. אופיר, השאלה הזאת זה כמו לשאול בחנות דגים, "היכן אפשר לקנות דגים". :) אלא אם אתה רוצה במיוחד, מוסך למיזוג אוויר. ספר בפורום מה הבעיה במזגן שלך. דוד. עריכה, מצטער טעות שלי, רק עכשיו ראיתי שכתבת בפורום. אין לי המלצה על מוסך למיזוג אוויר. |
צטט:
הייתי בטוח שאתה מכיר מוסך מאיזור שלך, לא סתם כתבתי בפרטי אחרי ההודעה בפורום. תודה בכל מקרה על העזרה. |
אם היית כ"כ נחמד ולא הבנת את התגובה שלי, אז אני יכול לספר לך שיש לי חבר ילדות בעל מוסך לחשמל ומכונאות רכב, כולל מיזוג אוויר והתקנת מערכות גז ברחובות.
אני מדבר על ממש חבר ולא על איזה מוסך שאני מכיר. אם אתה מעוניין תקבל גם הנחה ושרות מעולה בלי סיפורים ובזבוז זמן. דיברתי איתו, אמר שיעשה לך בדיקה חינם ותשלום לא כמו ללקוח מזדמן. ואם מותר להתלוצץ שוב, אז אכתוב שזה מזכיר לי את בעל חנות הדגים ששלח את הקונה ("ששאל היכן אפשר לקנות דגים")לקנות דגים בחנות ממול. :) דוד. |
דויד נכון להיום וזה אומר בערך 3 שנים לפחות מאז הכנסת החומר לאיטום נזילות במזגן של הפורד של ההורים שלי הכל תקין בלי עין הרע:)
|
צטט:
נשמע כמו חבר חביב ;) מתי אפשר לפגוש אותו (רביעי זה מצויין)? |
צטט:
תשמח שאצלך זה הצליח. לא תמיד זה מצליח בד"כ כאשר אני מטעין את החומר למזגן, ההצלחה היא ב-80%. כבר קרה מקרה אחד שזה לא הצליח לי. כאשר הדליפה מהמאייד הייתה גדולה מידי. הבחור ידע מראש שסיכוי ההצלחה קלוש מידי, אבל בכל זאת התעקש שאבצע. צטט:
סיכמנו שהוא יעשה לך בדיקה חינם, ולאחר מכן תחליט אם לתקן או לא. דוד. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:25. |