![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מחירים, עלויות והצעות לקבוצות רכישה מחירי חלקים (מקוריים וחליפיים), עלויות של תיקון כלשהו במוסך, מחירים של כלי עבודה, קיטים, עלויות של טיפול 10K הצעות לקבוצת רכישה וכד'. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
צינור אוויר לפונטו ספייס 2003
שלום לכולם, נקרע לי הצינור אוויר (הצינור שמחבר בין המצערת לפילטר אוויר במנוע) ואני לא מצליח למצוא בבאר שבע מפירוק ולהזמין חדש זה יקר מדי. מראש.
יש למישהו רעיון איפה אני יכול למצוא בסביבה או אפילו לבצע משלוח? תודה מראש. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
האם בדקת עם הפירוקיה בשם "ס.א" שבעמק שרה?
פעם אחרונה שהייתי אצלם היו איזה 3 פונטו ספייס שם. האם בדקת הזמנת של צינור חדש תחליפי בחנויות החלפים שמול השוק העירוני? כבר הופתעתי לגלות איזה חלפים תחליפיים מיוצרים ומיובאים ארצה, רק שאינם מיובאים לחנויות החלפים סתם כך כי אין להם דרישה. לכל חנות יש קטלוג של יצרני מוצרים תחליפיים, יכול להיות שתמצא שם את הצינור המדובר.
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
מהתיאור מדובר בצינור נשם שמן, שים לב שיש הבדל בין הצינור של ה 8V וה 16V!
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הארכת צינור של הפילטר אוויר בHGT | leo2004 | פונטו - טכני | 7 | 15-02-13 14:51 |
| למכירה כרית אוויר נהג פונטו ספייס 2003 | moyalmoyal | מכירה | 0 | 23-12-12 13:19 |
| ריח דלק מוזר אחרי תדלוק, צינור אוויר גמור | elper11 | פונטו - טכני | 8 | 13-05-12 23:32 |
| חיבור צינור אוויר למנוע | mokidog | אונו - טכני | 1 | 27-11-10 19:58 |
| צינור פילטר אוויר(פתוח)עם חור-נכנס אוויר חם מהמנוע | anakonda | פונטו - טכני | 0 | 09-03-09 02:25 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד