![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
צריכת דלק מוגזמת בפיאט פונטו ELX 2003
יש לי פיאט פונטו ELX 2003 אוטומטית ושמתי לב שהצריכת דלק מאוד גבוהה
הצג מראה לי צריכה של 9.9 בתוך חיפה שזה משהו שלדעתי מאוד גבוהה יחיסת לאוטו הזה יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אני רק רוצה להוסיף שאני לא נוסע הכי רגוע בעולם אבל עדיין צריכת הדלק הזאת מאוד גבוהה ומאז שקניתי את האוטו לא עשיתי טיפולים עקב חוסר זמן בגלל הלימודים ועכשיו יש לי חופשה אז יש לי זמן אני מקווה שהטיפול בזה לא אמור להיות כל כך יקר נערך לאחרונה על ידי llli1234 : 23-03-13 ב 17:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
צריכת דלק
תצוגת "מחשב דרך" במכוניות, בהרבה מקרים אינה מדויקת.
בדיקת צריכת דלק נכונה יש לעשות בנסיעה במישור בלבד, במהירות שיוט של כ 90 קמ"ש, ללא נוסעים או מטען, מזגן כבוי וללא האצות פתע ולאורך של לפחות 100 ק"מ (ככל שיותר ק"מ אז הדיוק יהיה רב יותר). לפני הנסיעה יש לתדלק המיכל למלא, עד שהידית התדלוק קופצת, לאפס את הק"מ שרשומים במחשב הדרך לנסיעה הזאת ובתום נסיעת המבחן שוב לתדלק באותה השיטה ואז לחלק את הק"מ של נסיעת המבחן בכמות הדלק ואז התוצאה הנה צריכת הדלק בק"מ לליטר. בבדיקה נכונה כזאת, תופתע לגלות שצריכת הדלק תהיה טובה בהרבה וכשתבצע זאת, נא עדכן ממצאים. בברכה - רפי לין
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
צטט:
אני גר בחיפה ובדקתי בעצמי את צריכת דלק מילאתי טנק מלא שזה 46 ליטר אני חושב ונסעתי עם זה 440 קילומטר בערך עד שזה הגיע לקו האחרון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
בעל מקצוע
מנהל
|
בדיקת צריכת דלק
בנסיעות עירוניות, פקקי תנועה, עליות וכו' צריכת הדלק הנה גבוהה וזאת בכלל לא מדידה וכמובן ש"אני חושב" זה גם לא מדויק.
אם אינך יכול לבצע נסיעת בדיקה, כפי שכתבתי, אז תחשוב שצריכת הדלק שבמכוניתך תקינה ואל תעשה דבר. בברכה - רפי לין
![]() |
#5 |
Junior Member
|
אם זה עוזר אז לפני לפני כמה ימים עשיתי נסיעה מחיפה לאיזור הגליל העליון-נהריה ובחזרה נסיעה במהירות של בערך 100 קמ"ש בלי האצות מיותרות הצג הראה לי צריכה של 10.9 לליטר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
בעל מקצוע
מנהל
|
עוזר למי?
עוזר למי?, כתבתי שצריכת דלק בצגי רכב לא תמיד מדויקת ונסיעה שיש בה עליות תהיה עם צריכת דלק גבוהה.
את מי אתה רוצה לשכנע שמה שאתה בודק זה נכון, אותי או אותך או את המכונית?. בברכה - רפי לין
![]() |
#7 |
Junior Member
|
שחכתי לכתוב שגם עשיתי חישוב משלי נסעתי 12 ליטר ל130 קילומטר יצאה לי לפי החישוב שאני עשיתי 10.8 בנסיעה בין עירונית.
בנסיעה לא היו עליות משמעותיות חוץ מבחזור עליה קצרה לכרמל ובגליל היתה עליה של קילומטר לא משהו רציני |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
אתה מדבר על נסיעה בחיפה, ועליה לכרמל.
תבדוק מחוץ לעיר בנסיעה מישורית על 90 קמש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: ניסאן קשקאי, סניק
|
צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
צריכת דלק מוגזמת וזיהום אוויר HGT | מאפיונר | פונטו - טכני | 11 | 12-04-12 01:16 |
צריכת דלק מוגזמת ומעצבנת hgt | מאפיונר | פונטו - טכני | 2 | 11-03-12 01:57 |
צריכת דלק מוגזמת בפיאט פונטו ספייס 2001...או שלא? וגם- שאלה על צמיגים | assafy | פונטו - טכני | 9 | 06-03-11 11:25 |
צריכת דלק מוגזמת. פונטו דור1 שנת 2000 | r.a20 | פונטו - טכני | 8 | 17-07-10 21:47 |
הרכבזולל דלק - צריכת דלק מוגזמת!!! | Lexxxa | בראבה - טכני | 5 | 11-08-09 15:39 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד