![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
קונים בכלל את הפנדה החדשה בארץ?
המכונית כבר משווקת מספר חודשים ולא ראיתי אפילו אחת על הכביש.
מישהו ראה? נראה לי שאת גירסת ה TWINAIR בכלל לא נראה לאור התמחור הגבוה. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: שוקל בראבו
|
האמת העצובה היא שפיאטים, לפחות בארץ, הופכים להיות זן על סף הכחדה. לא רואים פנדה, לא רואים בראבו, מעט מאוד גרנדה פונטו ואיבו, קצת פנדות מהדור הקודם, קצת יותר 500, כנראה בגלל הטרנדיות וזהו. אני מתבייש להזכיר את הסדיצ'י או האפסילון של לנצ'יה וגם הדלתא אינה בדיוק להיט מסחרר. והאמת היא שלי קצת קשה לרדת לחיקרה של התופעה, כי באמת מדובר במכוניות מצוינות, אולי בכל זאת מי שטוען למחירים גבוהים מדי יודע את שהוא שח.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
כמות הפיאטים שאני רואה בנסיעות שלי נמוכות. אתמול ראיתי סדיצ'י לבנה סיומת 13 בנשר, לפני שבוע פיאט 500 לבנה עם טאסות ולעיתים רחוקות פנדה מהדור הישן. כמעט ולא רואים פיאטים חדשות על הכבישים.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אתמול ראיתי 2 פנדות חדשות במקרה, לא יודע אם TA או לא, עברתי אותן מהר מידי
![]() פונטו (איבו וגרנדה) יש המון באיזור מגורי, וגם בראבו לא חסר. האמת גם אפסילון יוצא לי לראות לא מעט באיזור המשרד. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
באיזור המרכז רואים יחסית דיי הרבה פנדות דור ראשון ו500, גם איבו\גרנדה\בראבו לעיתים. אבל פנדה חדשה לא ראיתי אפילו אחת, חוץ מהסגולה בסוכנות בת"א.
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
בקושי
ראיתי פנדה חדשה אחת לפני שבועיים בתל אביב וזהו...
אגב, גרסת הטווין אייר עדיין לא הגיעה בכלל לנסיעת מבחן לפי מה שידוע לי, כנראה שבסוף הבינו שבמחיר המוצע לא יהיה לה ביקוש בלשון המעטה וחבל. אם היו משכילים ומביאים גרסאות אבזור כמו באירופה, הדברים היו נראים אחרת...ממש חבל. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
כתבנו בצפון
|
לדעתי זה הכל עניין של מחיר לצרכן לעומת המתחרים. את הלקוח הישראלי לא מעניין איכות, יופי, רמת גימור... הוא מעוניין לקנות את מה שהכי זול כדי להשוויץ אח"כ שלא דפקו אותו, אלא שהוא דפק את המערכת!
אני ראיתי את זה יפה לא מזמן בהשוואה של הפונטו אבארט שעולה 163K ש"ח על הכביש (מנוע 1.4 עם 165 כ"ס) לעומת האופל קורסה OPC שעולה 147K ש"ח על הכביש (מנוע 1.6 עם 192 כ"ס). הייתי בסוכנות בחיפה לפני כשבועיים ולא היתה האבארט, אלא הפונטו איבו 77 כ"ס המפוארת (חלון גג, בקרת אקלים וכ'). ישבתי בה והיא נראית הרבה יותר יפה במציאות, החומרים איכותיים, הכל מעוצב ברמה גבוהה - גם מבחוץ אגב... בצורה כזאת שאח"כ חזרתי לפאביה היא פתאום נראתה לי מיושנת בעיקר מבפנים! אבל שוב, לדעתי הכל מתחיל ומסתיים במחיר, לפחות במדינה הזאת בה המיסים כ"כ גבוהים בכל התחומים, אנשים מחפשים לחסוך כמה שניתן. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
הפונטו איבו באמת נראית מצויין ומאובזרת לעילא אבל למה להביא אותה עם מנוע כזה חלש? יוצא שהפנדה הידנית הרבה יותר זריזה אתה מבין את האבסורד?
כל כך מרתיח שהיצע המנועים הוא כל כך דל וזה לא רק בפיאט אגב. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
כתבנו בצפון
|
יש גם יתרון למנוע 1.4 עם 77 כ"ס 8V - הוא חסכוני, אמין וקל לתחזוקה שזה מה שמחפשים עם מחירי הדלק והמחירים בכלל היום. הפאביה שלי 1.6 105 כ"ס 16V חזקה הרבה יותר, אבל לא חסכונית בדלק - אתה מקבל כוח על חשבון צריכת דלק, וכרכב יומיומי זה מפריע. חוץ מזה יש את הפונטו איבו 135 כ"ס שנמכרת עם ה5 דלתות וגם כן מגיעה מאובזרת.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
ועולה כמו מכונית ספורט אמיתית כמעט....
לא השתכנעתי. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הפנדה 2011 החדשה שלי+סיקור+תמונות. | yulian1986 | פיאט כללי | 4 | 10-07-11 17:20 |
| הפנדה שלי! | liorwohl | גלריה | 2 | 02-07-11 19:44 |
| בראבו החדשה בארץ? | gil_a | פיאט כללי | 3 | 23-11-08 02:33 |
| הערכת מחירים לתיקונים בפונטו החדשה שלי | kobegal | פונטו - טכני | 3 | 24-10-08 12:32 |
| חשיפה! פיאט בראבו החדשה כבר בארץ+ תמונות | פיאט כללי | 12 | 15-07-07 19:45 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד