![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
טמבון רכב
לאחר שעשיתי רשימה של דברים שאני רוצה לעשות ברכב, הגיע הזמן לצבוע את טמבון ברכב ללבן.
אני צריך בבקשה הסבר כיצד אני מפרק אותם? האם מישהו יכול להעלות תמונה/ שרטוט זה יעזור המון. האם לאחר צביעה מומלץ להכניס לתנור? עם כן לאיזה טמפרטורה? תודה רבה וחג שמח |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
צטט:
יש לך תנור תעשייתי או משהו שאתה יכול לדחוף פגוש שלם בפנים? בכל מקרה, יש לפרק בשביל זה את הפלסטיקים של בתי הגלגל, ויש כאלה שמפרקים גם את הפנסים, ההארדקור גם מפרקים בלי פנסים. זה לא כזה מסובך, אבל יש עבודה. מישהו שפירק בעצמו כבר בטוח יעלה לך הסבר מפורט. אגב וזה אגב גדול!, עבודה של צביעה על פלסטיק שלא מוכן לצבע כמו הפלסטיק של הפגוש שלך (אני מניח שחור של דגם s) יש מצב גדול שהצביעה לא תחזיק טוב, אישית ממליץ לחפש פגוש לבן בפירוקיה במצב טוב, לא חסר פיאטים בצבע לבן.
2002 Fiat Punto MK2 ELX Manual "Low N' Slow" נערך לאחרונה על ידי dodihob : 25-05-12 ב 23:47. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
ידעתי שזה יראה מוזר
יש לי אפשרות להשתמש בתנור תעשיתי בעבודה ולכן עם אפשר לנצל ![]() חשבתי על זה כבר והעניין הוא כמה יעלה חלק מפרוקיה? שני החלקים? בעזרת רפי קבלתי המלצה על מקום שמתעסק עם צבע לרכב, לפי דגם בדיוק. הם המליצו לעשות כמה שכבות, הראשונה הכנה ואז הצבע הלבן. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
כמו שאמרתי לפי דעתי לא שווה להתעסק עם זה, יש לשייף את הפלסטיקה טוב בכמה דרגות עד דרגה מסויימת בה צבע הפריימר יתפס טוב, לצבוע עם פריימר, ולאחר מכן עם צבע לבן. כמובן שיש לעשות כמה שכבות פריימר (לפחות שתיים) וכמה שכבות צבע דקות (לפחות שלוש) וכמובן יש גם גבול עליון למספר השכבות ועל זה יש להתייעץ עם בעל מקצוע.
אני הייתי מחפש בפירוקיה לא גדולה ומאורגנת כמו המוכרות אשר דורשות מחירים אסטרונומיים אלה לחפש פירוקיה קטנה באיזורך כך שתוכל להוציא מחירים סבירים עבור החלקים. מחירים אני לא יודע, תצטרך לבדוק, וכמובן להתמקח. בהצלחה ערן
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
אני היה באזור הצפון שבוע הבא ואז העשה קפיצה לפרוקיה, המחירים שם יותר הגיוניים.
תודה על העזרה. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| טמבון לבן | spica | שיפורים וקוסמטיקה | 4 | 15-04-11 12:52 |