![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
פונטו ספייס 2003 נזילת מים מהצינור
הי לכולם וחג שמח.
אחלה פורום, שמח שגיליתי אותו בזמן.. החלפתי רדיאטור בפיאט שלי לפני שבוע וחצי בעקבות נזילה מאסיבית מהרדיאטור, לאחר ההחלפה ומילוי המים האוטו מאבד מים בקצב של סנטימטר ביום/יום וחצי. לאחר בדיקה מעמיקה גיליתי נזילה מהצינור שמוביל מים למנוע, אין לי מושג איזה צינור זה לכן אני מצרף תמונות. השאלה שלי האם ניתן להחליף את הצינור הזה?, הוא עשוי מברזל ואני מפחד שהוא חלק מובנה במנוע ולא יהיה ניתן להחליף אותו. כמובן אנצל את ההזדמנות כדי למלא נוזל קירור של "פאראפלו" אני מקווה שיהיה להם במוסך המורשה של פיאט נוזל כזה. במידה ואין, האם פרסטון בא בחשבון או לחפש פאראפלו בכל מחיר? אני חושב שהנהג לפני השתמש במים או בנוזל קירור נחות ואני ברוב טיפשותי מלאתי איזה נוזל קירור שמכרו לי בצבע ירוק maxol-max אז אני צריך למזער נזקים ולמלא את הנוזל הייעודי אשמח להכוונה, אני די חושש שיעבדו עלי במוסך. תודה רבה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
ניתן להחליף אותו ללא בעיה במוסך
הצינור מתחבר לאיזור משאבת המים עלות צינור כזה כ-80 ש"ח ועבודה תחליף מיידית שהרי אם החור יגדל יהיה לך נזק גדול התחממות ועוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
איזו הקלה!
תודה רבה לך. שאלה נוספת בבקשה, אני רכשתי את האוטו לפני חודש בערך, במידה והשתמשו בעבר בנוזלי קירור לא איכותיים, אני מפחד לומר מי ברז.. האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי למזער את הנזק חוץ מלמלא נוזל "פאראפלו" כמה שיותר מהר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
מה שהיה היה
אם אתה מטפל אז הייתי מציע לך על הדרך להחליף את הטרמוסטט לאיכותי עד 80 ש"ח ולא סיני תתעקש על זה בקש מהמוסכניק אחרי הורדת הטרמוסטט שינקה את המערכת בצינור כל הליכלוך והחלודה והאבנית יצאו ואז מלא פראפאלו |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
בהחלט זה מה שאעשה, תודה רבה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
הי לכולם
הזמנתי את הצינור לרכב וביום ראשון אמורים להחליף לי אותו. אני מעוניין גם להחליף טרמוסטט, ורציתי לשאול האם יש אפשרות להחליף אותו לבד בבית, או שזה מורכב ויש הרבה דברים לפרק? אחרי החלפת הצינור אני מעוניין שהמכונאי ימלא לי מים מקוריים של פיאט שאני אקנה ואביא לו, האם לאחר מילוי המים במידה ואני אהיה מעוניין להחליף את הטרמוסטט, אני אצטרך לרוקן את המים שוב? זה קשור אחד לשני? רכב- פיאט פונטו ספייס 2003. תודה רבה לכם! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
כן, אם תפרק טרמוסטט המים יצאו לכן עדיף לעשות את זה כבר על הדרך.
אפשר להחליף אותו לבד, זה שני ברגי 10 אבל אם המכונאי כבר מחליף לך אז בקש ממנו שיחליף את הטרמוסטט באחד לא סיני. עולה בסביבות 80-100 ש"ח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
אחלה תודה רבה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
יש לי שאלה/ בעיה נוספת, אומנם פחות קריטי, אבל אני מרגיש שנדבקתי בחיידק המכוניות ונהייתי קצת פדנט עם האוטו
![]() תמיד אהבתי מכוניות אבל לא התעמקתי בזה יותר מדי, זאת המכונית הראשונה שלי ואני מנסה להיכנס לתחום לאט לאט, קניתי את הספר של haynes לפיאט.. בכל אופן לעניינו, כאשר אני מניע את האוטו והוא בהילוך סרק, הטורים עולים ויורדים, אבל לא עולים בצורה מטורפת אלא עד לאיפה שרשום 10 בערך בסקלה ואז יורדים יש לציין שכמה אנשים שבדקו את הרכב לא שמו לב לזה, רק היום כשהתקינו לי דיבורית אז המתקין אמר לי לשים לב שהטורים עולים ויורדים, וגם יש לציין שבדקתי את זה אחרי איזה שעה כשהנעתי שוב את הרכב וזה לא קרה, זה קורה בפערים רחוקים. יש לכם כיוון מה לבדוק והאם זה יכול להעיד על בעיה מסוימת גדולה? תודה רבה על העזרה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
חיישן חמצן תקול
האם הרכב צורך יותר דלק בדוק גם תושבת גיר ע"י ניענוע המנוע וחופשי יותר |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
נזילת מים מהחלק שמחובר אילו יוניט חום מנוע פונטו ספייס 16 שסטומים | YAKOV | פונטו - טכני | 0 | 11-09-11 22:36 |
ספייס יאנג 2003 - מפוח פנימי, נגדים במזגן, נזילת שמן, רצועת טיימינג, תיקוני פלסטיק | felixr | פונטו - טכני | 14 | 14-09-10 12:37 |
דליפה מהצינור - כנראה של המזגן ( פונטו ספייס ) | גיא .ב | פונטו - טכני | 9 | 24-06-10 17:51 |
פונטו ספייס - נזילת מים באזור הדוושות | kmaster23 | פונטו - טכני | 9 | 07-12-09 18:55 |
נזילת מים פונטו ספייס | YAKOV | פונטו - טכני | 11 | 29-01-09 18:47 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד