![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס אקטיב
|
שפריצר לרכב
רציתי לשאול באפן כללי לגבי טיפול 100K שעשיתי.
אני הולכת למוסך מורשה כי הבנתי שהם טובים, אבל המחירים שם נראה לי מתחילים להיות ממש גבוהים. הם קבעו לי טיפול קטן, והגיע בסוף ל 1500 שח על טיפול, ובלמים אחוריים. אשמח לחוות דעתכם לגבי המחיר. הפירוט: טיפול 100K: עבודה 215, חלקים 150 לפני מע"מ ( כ400 סהכ) רפידות בלמים קדמי: 139 עבודה +דיסקיות מקוריות 120 לפני מע"מ (כ כ 300) בלמים אחוריים נעליים+דרמים לא מקורי ולא תחליפי : 350 עבודה, 250 חלקים לפני מע"מ, (סה"כ כ 700 ש"ח) ועוד נוזל בלמים ומכסה שמן - כ30 כל אחד. עוד הפריע לי שאחרי שאספתי את האוטו ראיתי שהשפריצר לחלון הקדמי שלי הפסיק לעבוד (קודם חשבתי שזה בגלל שאין חומר). היו צריכים לעלות על זה כששמו חומר נראה לי. במקום לתקן החליפו את ה"מנוע" שמתיז מים, ולקחו לי עוד 140 ש"ח (רק על מחיר החלק לטענתם). זה מחיר הגיוני לתיקון? זה כבר היה נראה לי ממש מוגזם. בסופו של דבר עם כל התיקון האיכותי יצאתי בהרגשה מאוד לא טובה לגבי המחיר. טיפול טיימינג שהייתי צריכה לעשות דחיתי מסיבה זאת. האם טיימיניג זה חשוב לעשות במוסך מורשה או מספיק מוסכניק כלשהו שסומכים עליו? תודה נערך לאחרונה על ידי supergirl : 19-02-12 ב 02:56. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
טיימינג זה טיפול מונע כי אם הרצועה ניקרעת הלך המנוע אפשר לעשות בכל מוסך רק לוודא שהוא מחלף מחזירי שמן של הקאם שאפט והקראנק שאפט ומחליף משאבת מים אם היא מונעת ע"י הטימינג
אם הרכב עדין באחריות חייבים לעשות במורשה מדובר בדרך כלל בהוצעה של עד 1500 שח כולל מעם למיטב ידיעתי |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
צטט:
בד"כ אם הק"מ מצריך החלפה אז להחליף רק חגורה ולבדוק את המותחן כידוע מוסך מורשה אוהב לחלק בורקסים שלא יהיה כבד על הבטן |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Member
הגלגלים שלי: hyundai getz
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: ׳₪׳•׳[COLOR="Red"]*[/COLOR]׳˜׳•
|
צטט:
נערך לאחרונה על ידי LironN : 06-05-12 ב 21:16. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שפריצר אחורי לא עובד | gsk | פונטו - טכני | 5 | 05-08-10 11:36 |
| קוד צבע לרכב | BentzZz | שיפורים וקוסמטיקה | 3 | 19-05-10 02:06 |
| פריצה באטימת שפריצר אחורי - פונטו 2002 | גיא .ב | פונטו - טכני | 2 | 20-01-10 18:50 |
| DVD לרכב+ מסך | DUDUSL2 | מכירה | 2 | 24-03-08 20:01 |
| DVD לרכב | אודיו | 7 | 18-05-07 12:05 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד