![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פג'ו 306
|
התייעצות ברכישה| בראבו 2009
שלום לכולם,
אני חדש פה בפורום, ונרשמתי כדי להתייעץ איתכם בנוגע לרכישה של הרכב הנ"ל דגם מגניפיקו. עשיתי נסיעת מבחן על הרכב במשך כ 30 דקות אצל אדם פרטי שמעוניין למכור את רכב ודי התלהבתי. רציתי לשאול מדוע הרכב הזה נמכר אצל כמה מוכרים בערך ב 15-25% מתחת למחירון באתר יד 2. האם ישנה איזה בעיה עם הייצור שלו? אני די מודאג שאם אני אקנה את הרכב אז בעוד כמה שנים אני לא אוכל למכור אותו. שאלה נוספת, איך האמינות של הרכבים האלו? והאם כדאי לקנות רכב שהביאו רק 200 יחידות ממנו לארץ ב2009?.. וגם שמעתי שפיאט על סף פשיטת רגל... תודה רבה
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
פיאט בראבו
לי יש פיאט בראבו 2010 (עם הילוכים אוטומטיים רובוטיים)ואני נהנה ממנה מאוד.
המגרעות שאני מצוא בבראבו הנן רדיו מקורי ללא מולטימדיה, ראות לאחור לא הכי טובה. מצד שני המכונית מרווחת ונוחה ובעלת נוכחות בכביש וברחוב. פיאט בכלל לא מתקרבת לפשיטת רגל אלא להיפך: http://www.musach.co.il/forum/showth...E9%E9%E6%EC%F8 בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פג'ו 306
|
האם יכולה להיות בעיתיות בקניית דגם שיובאו ממנו רק 200 פריטים.
הדגם של 2009 שונה משמעותית מהדגם של 2010+... 4 כריות אוויר לעומת 6. ללא ESP וגם ללא hill hold assist.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: שוקל בראבו
|
מרבית המכוניות שנמכרות מתחת למחירון, היו בבעלות מקורית של חברת ליסינג. בכל מקרה הבראבו "מגניפיקו" יובאה ללא ESP ושתי כריות פחות, אבל עם אפשרות החלפת הילוכים מההגה, גלגל מגנזיום שונים וידיות כרום. כל אלו לא מצויים בדגמים המאוחרים יותר. מכל מקום למרות שמדובר במכונית באמת מיוחדת, מהנה וגם איכותית, מדובר בפיאט והשם הזה, ללא הצדקה, לא משרה אמון כמו נניח מזדה או טויוטה. אבל צריך להבין שתמורת סכום לא גבוה מקבלים איכויות נסיעה, התנהגות, עיצוב, אפילו אופי, שגם אם תמצא במכוניות אחרות המחיר יהיה אחר לגמרי.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט 500 קבריולט 1.2 רובוטית
|
יש דוגמאות רבות למכוניות שהיו כישלון מסחרי מהדהד כחדשות, ולאחר מכן כיד שניה הפכו לנדירות ומבוקשות ובעליהן קבלו עליהן מחיר גבוה בהרבה ממחיר המחירון.
הדוגמה הכי בולטת היא רנו טווינגו. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למכירה פיאט 500 2009 | רפי לין | מכירה | 0 | 18-05-11 20:36 |
| פיאט בראבו החדשה-התייעצות במימון | anakonda | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 19-10-10 01:51 |
| מיגון בראבו 2009 | eldorado | בראבו - טכני | 4 | 07-04-10 14:45 |
| מייקל גקסון 1959-2009 לזכרו של מלך הפופ | צביקוש23 | אוף טופיק | 4 | 26-06-09 20:25 |
| mdc 2009 מתחילה | moshe333 | פיאט כללי | 4 | 29-03-09 18:50 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד