![]() |
התייעצות ברכישה| בראבו 2009
שלום לכולם,
אני חדש פה בפורום, ונרשמתי כדי להתייעץ איתכם בנוגע לרכישה של הרכב הנ"ל דגם מגניפיקו. עשיתי נסיעת מבחן על הרכב במשך כ 30 דקות אצל אדם פרטי שמעוניין למכור את רכב ודי התלהבתי. רציתי לשאול מדוע הרכב הזה נמכר אצל כמה מוכרים בערך ב 15-25% מתחת למחירון באתר יד 2. האם ישנה איזה בעיה עם הייצור שלו? אני די מודאג שאם אני אקנה את הרכב אז בעוד כמה שנים אני לא אוכל למכור אותו. שאלה נוספת, איך האמינות של הרכבים האלו? והאם כדאי לקנות רכב שהביאו רק 200 יחידות ממנו לארץ ב2009?.. וגם שמעתי שפיאט על סף פשיטת רגל... 8O תודה רבה :) |
פיאט בראבו
לי יש פיאט בראבו 2010 (עם הילוכים אוטומטיים רובוטיים)ואני נהנה ממנה מאוד.
המגרעות שאני מצוא בבראבו הנן רדיו מקורי ללא מולטימדיה, ראות לאחור לא הכי טובה. מצד שני המכונית מרווחת ונוחה ובעלת נוכחות בכביש וברחוב. פיאט בכלל לא מתקרבת לפשיטת רגל אלא להיפך: http://www.musach.co.il/forum/showth...E9%E9%E6%EC%F8 בברכה - רפי לין |
האם יכולה להיות בעיתיות בקניית דגם שיובאו ממנו רק 200 פריטים.
הדגם של 2009 שונה משמעותית מהדגם של 2010+... 4 כריות אוויר לעומת 6. ללא ESP וגם ללא hill hold assist.. |
מרבית המכוניות שנמכרות מתחת למחירון, היו בבעלות מקורית של חברת ליסינג. בכל מקרה הבראבו "מגניפיקו" יובאה ללא ESP ושתי כריות פחות, אבל עם אפשרות החלפת הילוכים מההגה, גלגל מגנזיום שונים וידיות כרום. כל אלו לא מצויים בדגמים המאוחרים יותר. מכל מקום למרות שמדובר במכונית באמת מיוחדת, מהנה וגם איכותית, מדובר בפיאט והשם הזה, ללא הצדקה, לא משרה אמון כמו נניח מזדה או טויוטה. אבל צריך להבין שתמורת סכום לא גבוה מקבלים איכויות נסיעה, התנהגות, עיצוב, אפילו אופי, שגם אם תמצא במכוניות אחרות המחיר יהיה אחר לגמרי.
|
יש דוגמאות רבות למכוניות שהיו כישלון מסחרי מהדהד כחדשות, ולאחר מכן כיד שניה הפכו לנדירות ומבוקשות ובעליהן קבלו עליהן מחיר גבוה בהרבה ממחיר המחירון.
הדוגמה הכי בולטת היא רנו טווינגו. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 02:29. |