![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: FUN SPICE
|
החלפת גיר וקלאץ
שלום לכולם,
ברשותי פיאט פונטו ספייס 2003 גיר ידני ,שמייאשת אותי,עד כבר שאני שוקל להחליף את הפיאט ברכב מוצלח יותר באיזה טרייד. בחודש האחרון התחלתי לשמוע רעשים בנסיעה מכיוון הקלאץ' כמו כן לעיתים מוט ההילוכים נתקע ויש קושי בהעברת הילוך ורעידות ברכב(נדלקה לי מנורה של בקרת מנוע). פניתי למכונאי שלי אתמול והוא טוען שיש להחליף את ההילוכים והקלאץ, כאשר העלות היא 3200-3500 ש"ח לחלקים חדשים ומקוריים כולל עבודה. אציין שהקלאץ שלי מאד גבוה-כנראה בלאי. רציתי לדעת: 1. האם זה התסמין של גיר וקלאץ גמורים? 2.מה ההבדל בין החלפת/שיפוץ גיר? 3.האם המחיר הגיוני? 4.האם כדאי לעשות זאת מחלקי חילוף והיכן ניתן להשיג? תודה מראש לכל המבינים והעוזרים. רועי |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
החלפת מצמד (קלאץ')
יתכן שהבעייה נובעת רק בגלל מצמד לא תקין.
כדאי לך לגשת למוסך שמכיר היטב את מכוניות פיאט ואם תכתוב מהיכן אתה בארץ, אולי ניתן יהיה לכוונך למקום מתאים כזה שראשית יבדוק מה בדיוק מקור הבעייה. בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
כמו שאומר רפי מישהו רוצה לעשות קופה עלייך
צריך להחליף קלץ עלות קלץ בסביבות 500 ש"ח של ולוו עבודה עוד 800 ש"ח אם הרכב עבר 120K שווה להחליף מיסב פנימי קטן מספרו 6204 בתוספת של 400 ש"ח כך שכל הסיפור בסביבות 1800 ש"ח כולל מע"מ צריך לבדוק שמרכיבים קלץ אורגינלי ולא חיקוי כשהקופסה בצבע ירוק לבן |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
יאיר איך הגעת למחיר הזה ?.
בבירור שעשיתי עכשיו, 1200 ש"ח העבודה כולל מיסב 6204 מחוזק (יש גם לא מחוזק), וקלאצ' מקורי פיאט, לפני מע"מ. העבודה במוסך ברחובות. דוד.
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
אף אחד לא יעשה במחירים האלה חוץ מדוד מזר .
העניין שגם מוסכניקים ברובם גם אם אתה משלם מחיר מלא תמיד ימצאו להביא חלופי וולא עושים את העבודה כמו שצריך. קלץ מקוורי אצל סודאי עולה 750 ש"ח מיסב בסביבות 70 ש"ח מה שציינתה זה כולל עבודה וחלקים. ישר כח אני הייתי בא מהגולן אליך הן מבחינת המחירים והן על היושר והאמינות |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: FUN SPICE
|
תודה רבה לכולכם.
אני אסכם: היום הייתי במוסך מורשה של פיאט במרכז והחששות שלי נכונות, אני צריך להחליף גם קלאץ' וגם מערכת הילוכים שגמורה. העלות היא 4000 ש"ח ולא נראה לי שני אתקן. אני אנסה למכור את הרכב במסגרת טרייד או משהו. זה פשוט המון כסף ולא משתלם לי. שוב תודה לכולם. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| [פרויקט מצולם] פונטו ELX - ניקוי בית מצערת\החלפת נשם שמן\החלפת חוטי הצתה | Tzvika 16V | פונטו - טכני | 67 | 05-06-15 17:25 |
| החלפת רדיאטור לאחר החלפת נוזל קירור | lord1 | פונטו - טכני | 14 | 15-02-09 21:52 |
| תיקון מערכת קירור : החלפת מיכל עיבוי + החלפת משאבת מים | פורום הגראז' | 0 | 07-08-07 17:15 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד