![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
פיאט פונטו 2005 - טיפול אחרי קניה
אהלן,
קניתי לפני שבוע פיאט פונטו ספייס שנת 2005, 56,000 ק"מ טיפטרוניק. מספר שאלות: 1. לא החליפו ברכב רצועת טיימינג - האם כדאי לעשות זאת עכשיו? 2. אילו עוד טיפולים מומלץ לעשות לרכב שזה עתה קניתי? 3. האם מישהו מכיר מוסך מורשה של פיאט בירושלים? 4. מה בד"כ הגורם לכך שהמנוע רועד כשהרכב בעמידה או בתנועה איטית? תודה רבה, ערן |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
וואו איזה ק"מ נמוך לאללה, נשמע מציאה
אני(מאוד) מקווה בשבילך שלא קנית מסוחר ממולח, כי זה נראה קצת מחשיד בכל מקרה גם לי (ויש לנו אותו סוג רכב, רק אתה 2005) החליפו במוסך של פיאט רמת החייל, ב60 אלף- רצועת טיימנג לגבי שאר הטיפולים, תבדוק בספר רכב מה עשו- ואם צריך תעשה נערך לאחרונה על ידי PUNTO 2005 : 11-11-10 ב 16:12. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: punto spice
|
מאברוק
אני קניתי את שלי לפני כשלושה חודשים עם 70000 (ניצחת) הטיפול הבא שלך הוא טיפול 60000 (בהנחה שעשו ב 40000) שבו גם מומלץ לעשות טיימינג (למרות שבספר מומלץ ב90). יש לך היסטוריית טיפולים של הרכב? הוא היה מטופל? אם כן אתה יכול לדאוג פחות תגיע למוסך מורשה יבואן ושם יסבירו לך בדיוק מה כדאי לעשות בהתאם לטיפולים ובהתאם למצב הרכב. מה שתעשה ואיפה זה שיקול שלך אבל אני העדפתי טיפול ראשון שלי (80000 שזה טיפול גדול) לעשות במורשה (עשיתי במוסך שמשון ביהוד) בהצלחה וסע בזהירות |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
הרכב בן 6 בקרוב ולא עבר החלפת רצועת תזמון. ההוראות הן אחת ל3 שנים או 60 אלף. גש תחליף.
לעניות דעתי, החלפות נוזלים (שמן מנוע, נוזל בלמים ונוזל קירור), פלאגים אם צריך (בהתאם להיסטורית טיפולים), בלמים - כנ"ל. ניקוי בית מצערת עשוי לפתור את בעית הרעידות. איזו רמת גימור הרכב? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
טיפול לפונטו "ספייס"
יש כמה ירושלמים שנוסעים (בתיאום מראש) אל "מוסך פיאט שמשון" שביהוד בגלל המקצועיות, אמינות והגינות ושקול זאת גם אתה ופרטי המוסך כאן: http://www.musach.co.il/details.asp?id=60
תתחדש על המכונית. בברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| יום טיפול לפונטו (2005) החדשה שלי | avhyh | פונטו - טכני | 7 | 04-11-10 20:52 |
| ספייס SX 02 אחרי טיפול במורשה - האם החליפו נוזל קירור נכון? | ronesbones | פונטו - טכני | 2 | 13-11-09 18:00 |
| קניתי פיאט פונטו 2005 דינאמיק - תודות + שאלות | itays | פונטו - טכני | 4 | 10-10-09 13:30 |
| פיאט גרנדה פונטו מודל 2008, אחרי מתיחת הפנים: המהפך. התרשמות אישית | stio | פיאט כללי | 53 | 13-09-08 01:20 |
| טיפול גדול אחרי קניה? | got-fiat | פונטו - טכני | 3 | 02-09-08 16:08 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד