![]() |
פיאט פונטו 2005 - טיפול אחרי קניה
אהלן,
קניתי לפני שבוע פיאט פונטו ספייס שנת 2005, 56,000 ק"מ טיפטרוניק. מספר שאלות: 1. לא החליפו ברכב רצועת טיימינג - האם כדאי לעשות זאת עכשיו? 2. אילו עוד טיפולים מומלץ לעשות לרכב שזה עתה קניתי? 3. האם מישהו מכיר מוסך מורשה של פיאט בירושלים? 4. מה בד"כ הגורם לכך שהמנוע רועד כשהרכב בעמידה או בתנועה איטית? תודה רבה, ערן |
וואו איזה ק"מ נמוך לאללה, נשמע מציאה
אני(מאוד) מקווה בשבילך שלא קנית מסוחר ממולח, כי זה נראה קצת מחשיד בכל מקרה גם לי (ויש לנו אותו סוג רכב, רק אתה 2005) החליפו במוסך של פיאט רמת החייל, ב60 אלף- רצועת טיימנג לגבי שאר הטיפולים, תבדוק בספר רכב מה עשו- ואם צריך תעשה |
מאברוק
אני קניתי את שלי לפני כשלושה חודשים עם 70000 (ניצחת) הטיפול הבא שלך הוא טיפול 60000 (בהנחה שעשו ב 40000) שבו גם מומלץ לעשות טיימינג (למרות שבספר מומלץ ב90). יש לך היסטוריית טיפולים של הרכב? הוא היה מטופל? אם כן אתה יכול לדאוג פחות תגיע למוסך מורשה יבואן ושם יסבירו לך בדיוק מה כדאי לעשות בהתאם לטיפולים ובהתאם למצב הרכב. מה שתעשה ואיפה זה שיקול שלך אבל אני העדפתי טיפול ראשון שלי (80000 שזה טיפול גדול) לעשות במורשה (עשיתי במוסך שמשון ביהוד) בהצלחה וסע בזהירות |
הרכב בן 6 בקרוב ולא עבר החלפת רצועת תזמון. ההוראות הן אחת ל3 שנים או 60 אלף. גש תחליף.
לעניות דעתי, החלפות נוזלים (שמן מנוע, נוזל בלמים ונוזל קירור), פלאגים אם צריך (בהתאם להיסטורית טיפולים), בלמים - כנ"ל. ניקוי בית מצערת עשוי לפתור את בעית הרעידות. איזו רמת גימור הרכב? |
טיפול לפונטו "ספייס"
יש כמה ירושלמים שנוסעים (בתיאום מראש) אל "מוסך פיאט שמשון" שביהוד בגלל המקצועיות, אמינות והגינות ושקול זאת גם אתה ופרטי המוסך כאן: http://www.musach.co.il/details.asp?id=60
תתחדש על המכונית. בברכה - רפי לין |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 20:30. |