![]() |
|
![]() |
אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
חברת האשרי+PAYPAL עמלות לא מהעולם הזה-עזרה
שלום לכולם,
רציתי להתייעץ איתכם בנושא שמתריד אותי במיוחד ביימים האחרונים (לאחר מעבר לבנק אחר-דיסקונט-כרטיס אשראי ויזה בין לאומי של כאל) כאשר אני מבצע קניות בpaypal עם הכרטיס אשראי החדש(בעבר היה לי של לאומי) paypal ממירים את המחיר של הקנייה לשקלים(כמובן בשער המרה גבוהה יותר, אבל פה לא מתחילה הבעיה! חברת האשראי ממירה את הסכום לדולרים ואז שוב לשלקים וגובה ממני 2.5% עמלה על כל רכישה! בקניות הקטנות זה אומנם לא מורגש. אבל חודש שעבר יצא ששילמתי לחברת האשראי רק על העמלות כמעט 100 ש"ח. חיפשתי באינטרנט כל מיני מדריכים,התיעצויות אך לא מצאתי פיתרון זמין! בנוסף פניתי לpaypal להתייעצות וזו התשובה שקיבלתי: 1. Log in to your account at https://www.paypal.com/. 2. Click 'Profile' at the top of the page. 3. Click 'Currency Balances' in the Financial Information column. 4. Enter the amount and select the currency to transfer from and to in the Currency Exchange box. 5. Click 'Calculate' to preview PayPal currency conversion results. 6. Click 'Review Exchange" to transfer the funds. 7. Confirm the transfer. Note: To provide the most secure service as possible, you may be asked to complete a Security Challenge. Simply type the characters you see in the image into the blank field, without spaces. Please let us know if you require any further assistance. Sincerely, John PayPal אבל פה הם דיברו על העברת כספים ולא על תשלום, כאשר אני מועבר לאתר אחרי רכישה מebay אשמח לקבל עוד המלצות בנושא תודה מראש יוסי |
|
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
למכירה שעו וייט בנד למדא של חברת AEM+צמה | alon-amos | מכירה | 0 | 03-02-10 00:10 |
פונטו מהעולם | זאב-ב | פיאט כללי | 2 | 08-01-09 01:13 |
חברת APC לאגזוזים מישהו מכיר ? | פורום הגראז' | 5 | 13-02-07 17:43 | |
למכירה דגמי מכוניות 1:18 של חברת AutoArt | מכירה | 0 | 16-12-06 12:16 | |
מגנזיום של חברת בורבט+צמיגים | מכירה | 0 | 19-11-06 15:17 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד