![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ספייס sx
|
ספייס 8v- מחיר קלאץ וטיימינג
שלום.
הקלאץ שלי קשה, וחורק בימים חמים. לפעמין במעבר לרוורס יש חריקה. וגם מפריד יחסית גבוה. (מספר סנטימטרים מהסוף). הלכתי למכונאי, הוא בדק את מה שאמרתי וגם ביצע נסיעה מעצירה לא בהילוך ראשון. (לא זוכר איזה הילוך). הוא הציע לי את הטיפול הבא: 1. קלאץ של ולאו 2. משאבת קלאץ עליונה 3. שמן גיר (הוא אמר בגלל שמפרקים את הגיר) 4. חגורת טיימינג (הגיע הזמן להחלפה) 5. רצועת אלטרנטור (יבשה) שאלות: 1. כמה אמור לעלות טיפול כזה? 2. המכונאי הציע לי לא להחליף משאבת מים כדי לחסוך עלויות. אין נזילות מים- המפלס מלא ולא ראיתי ירידה בכלל בחצי שנה שיש לי את הרכב. מה דעתכם? 3. יש צורך לעשות חריטה כשמחליפים קלאץ'? לא הזכיר את זה. אני הולך לצפות בכל התהליך. אשמח לשמוע דגשים מיוחדים או מה לשים לב. נערך לאחרונה על ידי Indiana Jones : 20-03-15 ב 19:30. |
|
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הערכת מחיר לטיפול 80,000 קטן - ספייס 2005 | itays | פונטו - טכני | 0 | 10-01-12 23:08 |
| ספייס 16V - מחיר חוטי הצתה | פיני | פונטו - טכני | 17 | 04-12-09 18:44 |
| מחיר מחירון לפיאט פונטו ספייס | zoola | יעוץ ברכישת רכב | 6 | 30-07-09 11:36 |
| מחיר הגיוני? פונטו ספייס 2001 | Ron_Dadon | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 17-05-08 17:27 |
| מחיר הגיוני לחמשב הזרקה M@ לפונוט ספייס | פורום הגראז' | 3 | 12-05-07 23:23 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד