![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
המלצה למוסך בשביל טיפול ופחחות איזור המרכז?
שלום, ברשותי פיאט פונט שנת 2002 עם 270k (נוסע הרבהההה)
כבר שנים שאני מטפל במוסך מורשה "יוסי" ברמה"ש (קרוב לבית, גר בהרצליה) אבל איכשהוא תמיד אני יוצא בהרגשה שהמחירים שם גבוהים יתר על המידה.. מצד שני, הוא מנהל מעקב מאד מדויק על התיקונים ודואג "להקדים תרופה למכה" של חלקים שצפויים לבלאי (רצועות טיימיניג למשל וכו'). אני מתלבט אם ללכת למוסך שמשון המומלץ ביהוד ואם יהיה באמת הבדל במחיר. האם כל המוסכים המורשים מחוברים במחשב ויהיה לו גם את פירוט התיקונים שנעשו ברכב? כמו כן יש לי בעיית חלודה חמורה בגג ועוד בעיות פחחות, אם למישה יש המלצה... יום אחד הסתובבתי ביפו ונתקלתי במוסך "חינואי" שמתמחה בפיאט אבל לא מורשה וכמו כן עושה פחחות, אז חשבתי כבר לעשות שם הכל, אם מישהו מכיר? דילמות קשות - מה היא הבחירה הנכונה?!?!? כמו כן יש לי בעיה כרונית ברכב עם כריות האויר - הנורה האדומה תמיד דולקת. כשהם מאפסים את המחשב זה נכבה אבל חוזר אחרי כחודש. כבר הוצאתי על זה כסף כשבמוסך יוסי החליפו לי כמה וכמה חלקים שהם חשבו שיפתרו את העניין אבל זה לא נפתר... וגם בטסט האחרון לא העבירו אותי בגלל זה. המוצא האחרון זה להחליף את המחשב של הכריות?? תודה (-: |
|
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| המלצה למוסך בחולון | amir3282 | בעלי מקצוע | 17 | 24-03-13 22:38 |
| פונטו ספייס 2001 טיפול 10K - מחיר, המלצה למוסך בשרון ושאלות | assafy | פונטו - טכני | 2 | 31-05-12 23:04 |
| המלצה על מוסך לפיאט 600 1969 באיזור המרכז? | avihais | פיאט אספנות | 1 | 08-01-12 08:40 |
| המלצה למוסך | פיאט כללי | 1 | 17-08-07 01:34 | |
| המלצה למוסך | פורום הגראז' | 1 | 25-10-05 08:38 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד