![]() |
המלצה למוסך בשביל טיפול ופחחות איזור המרכז?
שלום, ברשותי פיאט פונט שנת 2002 עם 270k (נוסע הרבהההה)
כבר שנים שאני מטפל במוסך מורשה "יוסי" ברמה"ש (קרוב לבית, גר בהרצליה) אבל איכשהוא תמיד אני יוצא בהרגשה שהמחירים שם גבוהים יתר על המידה.. מצד שני, הוא מנהל מעקב מאד מדויק על התיקונים ודואג "להקדים תרופה למכה" של חלקים שצפויים לבלאי (רצועות טיימיניג למשל וכו'). אני מתלבט אם ללכת למוסך שמשון המומלץ ביהוד ואם יהיה באמת הבדל במחיר. האם כל המוסכים המורשים מחוברים במחשב ויהיה לו גם את פירוט התיקונים שנעשו ברכב? כמו כן יש לי בעיית חלודה חמורה בגג ועוד בעיות פחחות, אם למישה יש המלצה... יום אחד הסתובבתי ביפו ונתקלתי במוסך "חינואי" שמתמחה בפיאט אבל לא מורשה וכמו כן עושה פחחות, אז חשבתי כבר לעשות שם הכל, אם מישהו מכיר? דילמות קשות - מה היא הבחירה הנכונה?!?!? כמו כן יש לי בעיה כרונית ברכב עם כריות האויר - הנורה האדומה תמיד דולקת. כשהם מאפסים את המחשב זה נכבה אבל חוזר אחרי כחודש. כבר הוצאתי על זה כסף כשבמוסך יוסי החליפו לי כמה וכמה חלקים שהם חשבו שיפתרו את העניין אבל זה לא נפתר... וגם בטסט האחרון לא העבירו אותי בגלל זה. המוצא האחרון זה להחליף את המחשב של הכריות?? תודה (-: |
לגבי הנורה של כריות האוויר זה נשמע לי מוזר שעושים על זה בעיות בטסט, גם לי בבראבו הנורה דלקה והיא עברה 4 טסטים בלי בעיה, בכל מקרה מוסך שמשון ביהוד מומלץ בחום, שירות מעולה ומחירים די סבירים לשוק, לגבי החלודה ברכב אני יכול להמליץ לך על משהו בראשון לציון, בהרצליה אני לא מכיר, חוץ מזה שיש חבר בפורום שקוראים לו שלומי 8 , דבר איתו אולי יסתדר איתך לגבי המחיר [ יש לו מוסך פחחות ].
|
הסטורית הרכב במוסכי פיאט
כל המוסכים, מורשי יבואן פיאט, מחוברים ברשת מיחשוב כך שהם יכולים לראות את היסטורית הרכב ולהמשיך ברצף טיפולים ותחזוקה, קריאות תיקון (ריקול) וכו'.
בברכה - רפי לין |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 18:51. |