![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
טיפול 120K לפונטו ELX 2005
שלומות לכולם,
כחלק מטיפול 120K לפונטו היפה שלי מתוכנן לי להחליף רצועת טיימינג (הוחלפה ב 60K) שאלותי הן כדלהלן : 1. האם להחליף גם את משאבת המים (לא הוחלפה מעולם)?. אם כבר פירקנו טיימינג אז לא יקחו לי עבודה נוספת על פירוק המשאבה כי הן אחת ליד השנייה ? 2. אם אני רוצה לנקז אויר ממערכת החימום הפנימי (רעש של מים בתחילת נסיעה) - האם יחייבו אותי בעבודה נוספת או שעצם היות הטיפול מתומחר בשעתון היבואן של יותר מ 4 שעות יחליקו לי את זה ע"ח זמן הטיפול ? 3. כנ"ל לגבי החלפת נוזל הפראפלו לקירור המנוע ? האם מוסך ישיר ואמין (שמשון?) יעשה לי את זה ללא חיוב עבודה נוספת ? תודה מראש, שחר. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: GP
|
בקשר למשאבת מים, אם להחליף או לא אני לא יודע.
אבל בקשר לעבודה, אתה משלם על העבודה של הטיימינג, החלפת משאבת מים בנוסף תעלה לך בסביבות ה230 שח לפני מע״מ, שזה בעיקרון המחיר של המשאבה. אני לא בטוח אם זה המחיר של המשאבה בדיוק, אבל זה משהו בסגנון הזה (מדובר על משאבה מקורית במוסך מורשה) אם אני זוכר נכון זה מה שלקחו לי בערך על ההחלפה של המשאבת מים בנוסף לטיימינג במוסך שמשון ביהוד. אני מאמין שכן תצטרך להחליף, אני החלפתי בטיפול 110 אלף |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
לא קורה כלום גם היבואן מגדיר החלפה ב 120 ובדיקה ב 60 חבל על הכסף |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
הרצועה נבדקה ע"י חיים ויש עליה סדקים.
בדגם שלי לא לוקחים סיכון עם הרצועה כי קריעה שלה זה נזק כבד מ-א-ו-ד היא תוחלף יחד עם רצועת הנעת האביזרים, כנראה גם משאבת מים , פראפלו חדש , ניקוז אויר ועוד ועוד .. יום ארוך וכבד לכיס עוד לפני ... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
גם אני עשיתי טיפול כזה ב60K.
ובנוסף גם גרמושקה,שמן סינטטי מלא, פילטרים,ותושבת גיר. אה והאשה לחצה אז גם חיישני רוורס. מה שכן, המשאבה שהוחלפה, נראת חדשה לגמרי! |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| טיפול 120K לפונטו ELX 2005 | shachar | פורום היבואן - סוכנות מכוניות לים התיכון | 5 | 24-04-12 00:42 |
| הצעת מחיר טיפול 120K | v_sharon2 | פונטו - טכני | 0 | 02-02-12 19:01 |
| טיפול 120K חלקים? | v_sharon2 | פונטו - טכני | 0 | 30-01-12 19:24 |
| לקראת טיפול 120K [פונטו דינאמיק 2005 אוטומטית] | shachar | פונטו - טכני | 8 | 17-07-11 19:17 |
| יום טיפול לפונטו (2005) החדשה שלי | avhyh | פונטו - טכני | 7 | 04-11-10 20:52 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד