![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט בראבו
|
ובכל זאת? הלא אנחנו ישראלים תושבי המקום ולא "תיירים" מעבה חדש ב"אמסטרדם חלקי חילוף בראשון לציון עולה 450 ש"ח נטו! אז למה לשחוט ולמה לנסות לערוך את שולחן החג על חשובני??? הלא גם לי/לנו יש משפחה... אגב כשהצעתי לו שאני ישיג לבד את המעבה הוא כעס.. הוא אמר לי ככה: אם אני לא מרוויח על החלק אני לא נותן עליו אחריות גם לא על העבודה. ועוד הוא אמר לי מה כל חלק שצרך להחליף אתה רוצה להשיג לבד?? (ובכן מר אשר הנכבד, כן אני מעדיף להשיג לבד! ולא שתתקע לי מחיר של 100!!-! שקלים על פילטר מסכן למזגן שעולה 40 בכל מקום.)משמע האחריות שלו עולה כמו החלק.
קיצר לא משנה עשיתי הכל לבד שיהיה לו לבריאות על חשבון של אחרים. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
ערב טוב
זה נכון הנוכל הזה לא בין האמינים שפ"ת.
קודם לכן הוא היה בבני ברק חבל שלא נשאר שם. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אונו 1.4 - מנוע התחמם + הופעת "טחינה" (כ"ע) | solomon yacov 111 | אונו - טכני | 35 | 30-12-10 17:14 |
| "טרטל" - "קולור מג'יק פלוס" לצבע מטאלי | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 04-04-09 16:48 |
| לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 12:11 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
| סמל"ת בקמפיין פרסומי על כביש 6: "מפיאט באהבה" | פיאט כללי | 2 | 13-04-07 17:52 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד