![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו s 60
|
אתמול המנוע החל לקרטע כמו בהרגשה של 3 בוכנות
בדיקה מהירה עלתה על זה שאחד מחוטי ההצתה לא מקבל זרם. החלפת סט כבלי הצתה ומצת של אותה בוכנה , לא פתר את הבעיה מסקנה שלי שהכבל לא מקבל זרם מהיחידה (דיסטרובוטור?,הצתה אלקטרונית?) החלק הזה מחולק לשני חלקים שכל חצי אחראי לתת זרם לזוג מצתים. מה יכולה להיות הבעיה שאחד מהכבלים לא מקבל זרם מההצתה האלקטרונית?? האם צריך להחליף את כל החלק הזה? ואם כן מה העלות המשוערת? תודה מראש מישל |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תקלת הצתה
אכן, יתכן והבעייה נובעת מסליל הצתה פגום כשהוא בעצם זוג סלילי הצתה כשכל זוג מספק הצתה לשני צילנדרים.
סליל הצתה חייב להיות מקורי כי התחליפיים עלולים לגרום לתקלות שיפגעו במחשב ניהול המנוע. מכיוון שאתה מעמק חפר גש אל מוסך מורשה פיאט טוב שנמצא לידך בניהולו של פבל: http://www.musach.co.il/details.asp?id=659 בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו s 60
|
תודה רפי, עזרת לי מאוד.
יש הערכה לגבי עלות של "חצי" כהל כזה?
תודה |
|
|
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מחיר
לצערי הרב איני יודע, אבל כדאי קודם שיבדקו אם זאת הבעיה וכמובן שיגידו לך עלויות וכו'.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#5 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
לHGT כוהל 1 עולה בסביבות 700 עם עבודה (חדש מקורי). אני בטוח ששלך זול יותר
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
שיטת בדיקה לתקינות הכוהל
בספייס יש שני כוהלים ממוקמים מצד ימין ליד המצבר איפשהו הסתבכתי בלהסביר איפה בדיוק
![]() רק מה שרציתי להגיד שבהודעה פורסם שנמצאה בוכנה אחת לא עובדת אני רוצה לציין שברוב המקרים שכוהל אחד הולך אז שתי בוכנות לא עובדות ולא רק אחת בדיקה אם הכוהל עובד או לא היא פשוטה מאוד תוך כדי שהרכב מונע בסרק אז פותחים אחד אחד מחוטי ההצתה בצד המחובר לכוהל אם אכן הכוהל עובד אז רואים שיש ניצוץ חשמלי ושומעים הקול שלו ואם אין כלום אז הכוהל לא עובד אז תבדוק ותחזיר תשובה מה מצאת ?? בברכה |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שלום לכולם! - בעיה עם הגה כוח? | blaland | פונטו - טכני | 13 | 08-07-09 00:31 |
| שלום יש לי בעיה עם רכב פונטו ספייס ELX 2001 | *x* | פונטו - טכני | 10 | 19-12-08 12:24 |
| המשך בעיות בהצתה פונטו 2001 | גל סבג | פונטו - טכני | 1 | 29-08-08 15:57 |
| טיפו 94 - בעיה בהצתה | פורום הגראז' | 5 | 12-04-07 19:12 | |
| נדלקה לי המנורה שמודיעה על בעיה בהצתה! למישהו יש ניסיון? | פורום הגראז' | 11 | 17-11-06 17:33 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד